Muzică

Cu tigri, scorpioni şi stele pe corp, vedetele autohtone nu se tem de prejudecăţi

Prezentatoarea TV şi ex-deputata Angela Aramă şi-a decorat umărul cu o frumuseţe de felină – un tigru – şi nu regretă deloc. „Sunt născută în anul Tigrului şi, în general, îmi plac felinele”, ne-a spus ea, menţionând că şi-a făcut tatuajul din curiozitate, exuberanţă şi tentaţia pentru lucruri noi. „L-am vrut pe umăr, ca să nu-l văd în fiecare zi şi să nu mă plictisesc de el”. Totodată, ea spune că acest lucru nu a făcut-o dependentă de tatuaje: „Nu sunt o pradă a obsesiilor, fiindcă ele îţi limitează libertatea şi, la fel ca şi excesul, te fac nefericit. De aceea, încerc să le evit”. Cât priveşte atitudinea publicului, Angela Aramă nu se teme că din cauza tatuajului poate fi etichetată în vreun fel sau altul: „Mă adresez celor cu prejudecăţi: părerea ta despre mine te priveşte pe tine”.

Şi interpreta Mariana Şura şi-a „achiziţionat” un astfel de accesoriu. Cântăreaţa ne-a spus că a fost o dorinţă de-a ei mai veche şi, chiar dacă părinţii au fost împotrivă, ea a ţinut morţiş să şi-l facă. Iniţial, Mariana l-a vrut la mână, apoi s-a hotărât să-l facă pe picior. După un timp de gândire a mers la salon. „Am fost sunată de Sergiu după o lună şi m-a întrebat dacă m-am hotărât, pentru că trebuia să meargă într-o călătorie în străinătate. Atunci mi-am luat inima în dinţi şi l-am făcut. Dacă m-ar fi lăsat, eu m-aş fi gândit încă vreo doi ani”, a menţionat artista. Tatuajul Marianei este din trei culori şi reprezintă o stea mare cu şapte colţuri care, spune ea, este un număr cu noroc, în jurul căreia sunt amplasate alte cinci steluţe mai mici. Interpreta menţionează că, dacă ar fi să-şi facă încă un tatuaj, ar alege ceafa sau braţele.

Mihai Budurin este şi el pasionat de tatuaje, de aceea, şi-a făcut tocmai trei. „Îmi place să experimentez, sunt un nonconformist, dar nu întrec măsura. În muzică fac acelaşi lucru”, ne-a spus solistul de la „Catharsis”. Fiind un nativ al zodiei Scorpion, Mihai şi-a dorit un exemplar imortalizat chiar pe propriul umăr. Apoi s-a accesorizat cu semnele Yin şi Yang, după care a urmat un alt tatuaj la genunchi. Artistul recunoaşte că este tentat să-şi mai facă şi altele însă, deocamdată, se abţine. „Poate crea dependenţă, de aceea, mă străduiesc să ţin măsura, mă limitez la acestea”, ne-a mărturisit cântăreţul.

Nadia Tătaru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *