Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 17:36
Abonamente

Frumusețe 19 Ianuarie 2017, ora 07:38

Cum ai grijă de pielea feței în sezonul rece

Marime Font

Vântul şi aerul rece sunt extrem de incomode pentru ten. Fără o îngrijire temeinică a fetei, această are de suferit atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. Iată cum ai grijă de pielea fetei în sezonul rece. 

În primul rând, multe femei tind să îşi spele faţă cu apă fierbinte atunci când ajung acasă. După o zi lungă şi grea, o baie fierbinte sună bine, însă nu şi pentru feta.

Puţină apă călduţă şi un gel de curăţare special pentru tenul tău îşi fac treaba foarte bine. De asemenea, poţi apela la o apă micelara dacă ţi se pare că îţi curată faţă mai bine. În cazul în care ai tenul gras, spală-ţi faţă dimineaţă şi seară. Pentru un ten uscat, specialiştii recomandă să îţi cureţi faţă seară cu demachiant, iar dimineaţă să foloseşti şi apă pentru a-l curată.Imediat după ce ţi-ai curăţat tenul, este o idee bună şi să îl hidratezi. Pentru că porii sunt suficient de deschişi pentru a intră cât mai bine produsele de hidratare, foloseşte o crema hidratantă special concepută pentru tenul tău. Multe femei greşesc atunci când cred că dacă au tenul gras nu au nevoie şi de hidratare. O analiză a pielii te ajută să descoperi exact nivelul de hidratare de care are nevoie tenul tău.

Exfoliază-ţi pielea săptămânal. Cum ai grijă de pielea fetei
O dată pe săptămâna, exfoliază-ţi blând faţă. Fie că apelezi la tratamente naturiste ori la măşti din comerţ, alocă puţin timp pentru a îndepărta pielea moartă de pe faţă.

Pentru că aerul uscat din casă riscă să îţi usuce pielea şi mai mult, evita sursele de căldură directe. Aeriseşte des camera în care te afli. Poţi apela şi la un dezumidificator care să menţină aerul constant pe tot timpul zilei.


Una dintre cele mai mari greşeli pe care multe persoane o fac este să îşi expună pielea la aerul rece de afară. Foloseşte mănuşi şi fular atunci când bate vântul foarte tare. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md