Cum arată Dacia 1410 vândută cu 16.500 €: „O adevărată capsulă a timpului”

publicat în Actualitate pe 24 Iulie 2019, 10:34

O adevărată capsulă a timpului şi o maşină cu un farmec aparte. Aşa este descris cel mai scump autoturism Dacia 1410 Sport scos la vânzare pe un site de specialitate în acest an, pentru care proprietarul cere nu mai puţin de 16.500 de euro.

Dacia 1410 Sport a apărut într-un anunţ pe un site de vânzări auto şi a devenit, în scurt timp, vedetă pe reţelele de socializare.

Dacia 1410, al cărei preţ de vânzare este similar cu cel al unui autoturism nou, are doar 800 de kilometri parcurşi şi, potrivit proprietarului, este singura maşină din lumea la care parbrizul este identic cu luneta.

"Dacia SPORT cu 800km o adevarata capsula a timpului.O masina cu un farmac aparte tinand cont de fatul ca in proportie de 50% este executata manual. Masina ca si stare generala este noua, interiorul este sigilat cu folia de fabrica. Autoturismul este unic tinand cont de numarul de km. dar si de faptul ca Dacia Sport s-a fabricat intr-un numar foarte mic: 5185 exemplare produse. Autoturism atestat ca si vehicul istoric scutit de tot ceea ce inseamna taxe. Accept orice expertiza. Ma intereseaza si unele variante cu autoturisme moderne sau clasice", se arată în anunţul de vânzare.

În ultima perioadă, autoturismele marca Dacia, fie că vorbim despre celebrul model 1310 sau de alte modele clasice, au revenit la modă, mulţi dintre tineri fiind tentaţi să încerce senzaţiile unei maşini fără servo-direcţie, pe care părinţii lor au început să conducă.