Cum cerem rugăciuni preoților prin cea mai rapidă metodă?

publicat în Social pe 28 August 2016, 09:47

Mănăstirea Saharna a lansat serviciul „Trimite un pomelnic” online. Oamenii au acum posibilitatea să ceară rugăciune preoților înaintea lui Dumnezeu printr-o metodă modernă fără a achita taxe obligatorii.

„În fiecare moment al vieţii noastre, dar mai ales în clipele de grea încercare, fiecare dintre noi avem nevoie de ajutorul Prea Milostivului Dumnezeu, dar acest ajutor îl putem primi numai dacă îl cerem prin rugăciune. În acest sens este foarte importantă atât rugăciunea noastră personală, cât şi a celor care şi-au închinat întreaga viaţă slujirii lui Dumnezeu – preoţii şi călugării – care prin apropierea lor permanentă de Dumnezeu pot fi mijlocitori pentru toţi creştinii în faţa Divinităţii. Modalitatea tradiţională de a cere rugăciunile preoţilor este alcătuirea unui pomelnic care cuprinde NUMELE DEPLIN DE BOTEZ (ex. Ionuț, Lisaveta, Marioara, Cristinel – nu este corect, Ioan, Elizaveta, Maria, Hristian – este corect) ale celor pentru care doriți să fie înălţate rugăciuni înaintea lui Dumnezeu, fie ei vii sau adormiţi, rude, prieteni sau chiar duşmani.

Acest serviciu de trimitere mesaje-pomelnice prin intermediul site-ului Mănăstirii Saharna a fost creat special pentru acele persoane, care, din anumite motive, nu pot ajunge pentru a înmâna personal preotului pomelnicele de pomenit la Sfintele Rugăciuni. Un alt motiv este acela că mesajul-pomelnic ajunge la mănăstire instantaneu şi astfel poate fi pomenit mai repede decât atunci când este trimis prin scrisoare.
Donaţiile dvs. care însoţesc aceste pomelnice nu sunt obligatorii sau taxate, dar sunt bine-primite, oricare sumă ar fi”, scrie pe pagina manastirea-saharna.md, unde puteți găsi mai multe detalii.

Timpul.md