Actualitate

Cum comentează Adrian Candu votul lui A. Năstase pentru revenirea Rusiei în APCE

 Candu scrie pe pagina sa de Facebook că „Alianța Kozak este ȋn acțiune, iar votul lui Andrei Năstase și al lui Vlad Bătrâncea sunt primele rezultate!

„Dacă mai avea cineva vreun dubiu că majoritatea parlamentară actuală servește interesele Rusiei, azi ne-au spulberat toate ȋndoielile. “Pro-europeanul”, “pro-occidentalul”, “românul” Andrei Năstase a votat PENTRU revenirea Federației Ruse în APCE, alături de colegul său socialist Vlad Bătrȋncea. Asta ȋn condițiile ȋn care vecinii și partenerii noștri, Georgia și Ucraina au părăsit, ȋn semn de protest, sala. Ce v-au dat, domnule Năstase rușii pentru această susținere? Cumva, de acum, sumele primite de Dodon pentru “ȋntreținere” de la Moscova, se ȋmpart la 3?”, a declarat Candu.

Consiliul Europei a restabilit ieri dreptul de vot Federației Ruse la Adunarea Parlamentară (APCE), după ce Moscova nu a mai putut vota în această structură din 2014, după ocuparea Crimeei.

Rusia a fost admisă la „masa” APCE în noaptea de luni, cu 118 voturi pentru, 62 împotrivă și 10 abțineri. Deputații din Ucraina, Georgia, Polonia și statele baltice au votat împotrivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *