Culinar.md

Cum prepari pâine sănătoasă, făra făină

Ingrendiente
300g grau
100g orz macinat
2 linguri de seminte de susan
2 linguri de seminte de in
2 linguri de seminte de floarea soarelui
1 lingurita de sare
o jumatate de lingurita de drojdie proaspata si 50ml de apa

Mod de preparare
Pune apa peste grau. Graul ar trebui sa stea in apa timp de trei zile, pana incepe sa inmugureasca. Schimba apa ocazional.

Dupa trei zile, pune graul inmugurit intr-o masina de tocat carne sau blender. Vei obtine un amestec ca o coca.

Adauga in amestec orzul inmuiat intai in apa calduta si stors bine.

Poti adauga semintele coapte intr-o tigaie.

In 50ml de apa pune drojdia si o lingurita de zahar. Lasa sa stea putin, apoi adauga in paine si framanta.

Adauga o lingurita de sare si pune in tava. Lasa sa stea 30 de minute. Acopera cu un prosop.

Incalzeste cuptorul la 220 de grade. Coace timp de 50 de minute. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *