Frumusețe

Cum să ai un machiaj rezistent în zilele călduroase

 Fiecare femeie îşi doreşte un machiaj rezistent în zilele călduroase de vara, când poate fi dificil că fardurile să se menţină intacte pe pielea ta. Căldură şi transpiraţia excesivă pot face machiajul să curgă, lucru care îţi oferă un aspect extrem de neplăcut. Din fericire, cu ajutorul câtorva secrete de frumuseţe vei reuşi să ai un machiaj rezistent, impecabil!

1. Hidratează-te corespunzător, atât pe interior cât şi pe exterior. Asigura-te că bei cel puţin 2-3 litri de apă plata pe zi şi foloseşte o crema hdiratanta uşoară. În acest mod pielea ta va rămâne elastică şi va putea să reţină mai bine produsele de make-up. Este primul pas spre un machiaj rezistent chiar şi într-o zi caniculară.

2. Foloseşte o baza de machiaj adecvată. Vara trebuie să foloseşti produse cosmetice cât mai uşoare, care să nu încarce tenul şi să îl protejeze. Cere sfatul unui specialist din magazinele de make-up şi achiziţionează o baza de machiaj potrivită pentru tipul tău de ten. Această va contribui din plin la fixarea fardurilor şi a fondului de ten.

3. Alege un fond de ten rezistent. Dacă mergi la o petrecere este recomandat să foloseşti un fond de ten cât mai rezistent, cu o textura cât mai bogată. Dacă îţi doreşti doar un machiaj de zi optează pentru un fond de ten light, într-o cantitate mică. Poţi apela chiar şi la cremele colorante din comerţ, care sunt foarte uşoare şi potrivite pentru zilele călduroase.

4. Aplică corectorul după fondul de ten. În acest mod nu vei încarcă zonele fetei care au probleme şi pe care vrei să le corectezi. Nu insistă foarte mult pe aceste porţiuni de piele.

5. Păstrează în geantă o apă termală. Această ajută la fixarea machiajului şi te răcoreşte ori de câte ori simţi nevoia. Nu îţi fă griji, apă termală nu va face machiajul să curgă dacă nu o foloseşti în exces!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *