Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 28 Iunie 2016, ora 07:36

Cum să ai un machiaj rezistent în zilele călduroase

Marime Font

Cum să ai un machiaj rezistent în zilele călduroase. Uite cum poţi avea un machiaj rezistent în zilele toride de vara!

 
Fiecare femeie îşi doreşte un machiaj rezistent în zilele călduroase de vara, când poate fi dificil că fardurile să se menţină intacte pe pielea ta. Căldură şi transpiraţia excesivă pot face machiajul să curgă, lucru care îţi oferă un aspect extrem de neplăcut. Din fericire, cu ajutorul câtorva secrete de frumuseţe vei reuşi să ai un machiaj rezistent, impecabil!

1. Hidratează-te corespunzător, atât pe interior cât şi pe exterior. Asigura-te că bei cel puţin 2-3 litri de apă plata pe zi şi foloseşte o crema hdiratanta uşoară. În acest mod pielea ta va rămâne elastică şi va putea să reţină mai bine produsele de make-up. Este primul pas spre un machiaj rezistent chiar şi într-o zi caniculară.
2. Foloseşte o baza de machiaj adecvată. Vara trebuie să foloseşti produse cosmetice cât mai uşoare, care să nu încarce tenul şi să îl protejeze. Cere sfatul unui specialist din magazinele de make-up şi achiziţionează o baza de machiaj potrivită pentru tipul tău de ten. Această va contribui din plin la fixarea fardurilor şi a fondului de ten.

3. Alege un fond de ten rezistent. Dacă mergi la o petrecere este recomandat să foloseşti un fond de ten cât mai rezistent, cu o textura cât mai bogată. Dacă îţi doreşti doar un machiaj de zi optează pentru un fond de ten light, într-o cantitate mică. Poţi apela chiar şi la cremele colorante din comerţ, care sunt foarte uşoare şi potrivite pentru zilele călduroase.

4. Aplică corectorul după fondul de ten. În acest mod nu vei încarcă zonele fetei care au probleme şi pe care vrei să le corectezi. Nu insistă foarte mult pe aceste porţiuni de piele.

5. Păstrează în geantă o apă termală. Această ajută la fixarea machiajului şi te răcoreşte ori de câte ori simţi nevoia. Nu îţi fă griji, apă termală nu va face machiajul să curgă dacă nu o foloseşti în exces!


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul