Frumusețe

Cum să ai un ten perfect la orele dimineţii

Dacă te-ai săturat ca în fiecare dimineaţă să vezi în oglindă un ten lipsit de luminozitate, poţi să urmezi câţiva paşi spre perfecţiune.

MIRACOLUL CEAIULUI VERDE SAU NEGRU

În cazul în care ai ochii obosiţi, ar fi indicat să îţi faci timp pentru a sta câteva minuţele cu comprese pe ochi. Pliculeţele de ceai negru sau verde te pot ajuta extraordinar de mult. După ce prepari băutura, nu arunca plicurile. Presează-le bine, lasă-le în frigider câteva minute să se răcească, după care aplică-le pe ochii închişi, timp de 10 minute. Combinaţia dintre cofeina din ceai şi gheaţa din frigider ajută ochii obosiţi. Vei vedea efectele imediat!

COACĂZE, MURE SAU AFINE

De cele mai multe ori, primul impuls atunci când ai un ten tern este să tratezi problema de la exterior, cu alte cuvinte, să te foloseşti de machiaj pentru a-i reda strălucirea pierdută, să apelezi la fondul de ten sau la machiaj, la blush, sau chiar să fugi la cosmeticiană. Problema poate să fie din interior, iar în acest caz un suc cu efect antioxidant este recomandat. Însă, această problemă se poate rezolva şi din interior, obţinând astfel un rezultat pe termen lung. Un foarte bun exemplu în acest sens este sucul din fructe de pădure, preparat în casă. În fiecare dimineaţă poţi să-ţi faci un astfel de preparat din coacăze, afine şi mure. Aceste fructe au cea mai mare cantitate de antioxidanţi în comparaţie cu alte fructe pe care obişnuim să le consumăm. Sucul lor este un adevărat ser-minune pentru pielea ta. Aşa că nu ezita să îl bei atunci când te trezeşti, dacă vrei energie pentru ten, dar şi pentru trup.

APA RECE

Un truc foarte simplu şi la îndemâna oricui este apa rece. Chiar dacă pare ceva banal, temperatura scăzută a apei reduce pungile, îmbunătăţeşte circulaţia şi conferă tenului un aspect luminos. Mai mult, apa rece închide porii dilataţi, iar pielea ta va arăta mai bine. În timpul zilei te poate ajuta un spray din apă de trandafiri, de preferat rece, pe care să-l pulverizezi pe faţă. Cu ajutorul lui îţi vei căpăta prospeţimea pierdută.

MASCA DIN SUC DE PORTOCALE

Sucul din portocale te poate ajuta în dimineţile în care tenul tău arată dezastruos. Ai nevoie de o jumătate de portocală sau poate chiar de una întreagă. Trebuie să o storci foarte bine, iar sucul obţinut se pune câteva minute la frigider. Poţi să îți faci o mască revigorantă chiar cu acest suc de portocală. Toarnă sucul pe un prosopel cu care îţi vei acoperi faţa timp de 5 minute. Vitamina C este cunoscută pentru capacitatea ei de a reda luminozitate tenului tern. Iar sucul proaspăt de portocale abundă în vitamina C.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *