Actualitate

Cum să primeşti 13.000 de euro dacă te MUŞCĂ UN ŢÂNŢAR când eşti la muncă

Este ultimul caz dintr-un lung şir de compensaţii ce frizează absurdul, făcute de ofiţeri care au căzut de pe scaune sau care s-au împiedicat de pragurile uşilor.

Detectivul a primit în jur de 13.500 de euro după ce a intentat proces poliţiei din West Midlands, Marea Britanie; secţia în cauză a trebuit să suporte şi cheltuieli de judecată de 5.000 de euro.

Un fost ofiţer de poliţie le-a declarat celor de la Daily Mail că cererea ofiţerului îi pare ireală: "Este de necrezut. Am fost poliţist timp de 20 de ani, dar nu pot să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă m-aş fi dus în biroul şefului să mă plâng că am fost ciupit de un ţânţar", a spus acesta.

În ultimele 12 luni, poliţia din West Midlands a plătit despăgubiri ce depăşesc valoarea totală de 65.000 de euro.

Există şi alte astfel de cazuri în Marea Britanie: un ofiţer din Durham a primit 27.000 de euro pentru că s-a accidentat la genunchi împiedicându-se la intrarea pe un hol; un alt membru al poliţiei din Hertfordshire a primit aproape 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un prelungitor; un instructor al poliţiei canine a primit aproape 20.000 de euro după ce câinele pe care îl avea în grijă l-a muşcat.

bussinessmagazin.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *