Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente
 
 
 

Actualitate 11 Mai 2018, ora 07:09

Cum să te demachiezi corect și rapid

Marime Font

Uite cum să te demachiezi corect, pentru a avea mereu un ten tânăr şi o piele elastică!

Uite cum să te demachiezi corect şi care sunt cele mai mari greşeli pe care trebuie să le eviţi! Demachierea pare a fi un pas extrem de simplu, însă multe dintre noi fac greşeli în urmă cărora pielea are de suferit pe termen lung. Este foarte important să respecţi anumiţi paşi ori de câte ori îndepărtezi machiajul şi murdăria de pe faţă.

Pe timpul zilei, machiajul atrage murdăria din mediul înconjurător şi de aceea este esenţial să te demachiezi la sfârşitul fiecare zile. Din păcate foarte multe femei fac greşeală de a amână acest pas atât de important pentru piele. Din acest motiv apar deseori coşuri, iritaţii şi pete pentru apariţia cărora nu găsim explicaţie. Porii se încarcă mult prea mult şi pielea nu mai poate respiră.Prosopul cu care îţi ştergi faţă trebuie schimbat cel mult la două zile. Dacă te numeri printre femeile care preferă să îşi spele faţă cu gel de curăţare sau pur şi simplu cu apă călduţă, trebuie să ştii că prosopul cu care te ştergi are un rol extrem de important. Pe această mică bucată de material se acumulează bacterii şi murdărie într-un ritm alert. Schimbă-l cel mult la două zile şi asigura-te că este confecţionat 100% din bumbac.

Nu agresa pielea cu produse de exfoliere puternice. Indiferent de tipul de piele, trebuie să fii foarte delicată atunci când te demachiezi. Mişcările trebuie făcute în sensul apariţiei ridurilor. Demachierea ochilor trebuie făcută cu foarte mare grijă. Nu are niciun sens să îţi freci genele cu putere pentru a îndepărta mascara, căci le-ai putea rupe.

Evita şerveţelele demachiante. Acestea îndepărtează cu greu toate impurităţile şi, în cea mai mare parte dintre cazuri, irită faţă şi ochii. Utilizează-le doar atunci când este absolut necesar! Acum că ai aflat cum să te demachiezi corect, asigura-te că nu mai repeţi greşelile prezentate mai sus!

Sursă teotrandafir.com

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md