Frumusețe

Cum să-ţi organizezi eficient produsele de make-up

Pentru a face acest lucru şi pentru a păstra ordinea, aşează produsele pe categorii. Pune lipstick-urile la lipstick-uri, mascara la mascara şi tot aşa. Odată ce le vezi aşezate îţi va fi mult mai uşor să decizi ce produse vrei să păstrezi şi ce nu.

Interesează-te ce produse reprezintă un must have. Până la urmă, produsele pe care le foloseşti trebuie să te facă să arăţi fabulos şi să se potrivească nevoilor tale. Aşa că, alege să arunci produsele care nu se mai potrivesc stilului tău actual, în favoarea unor noi produse de make-up. Este exact ca şi cum ai crea un look care să te facă să te simţi diferit, o persoană nouă.

Totodată, gândeşte-te bine dacă într-adevăr ai avut un motiv pentru a păstra toate produsele sau nu şi ce crezi că vei mai folosi pe viitor. Odată ce-ai decis care sunt norocoasele produse care vor rămâne-n trusa ta de machiaje, aranjează-le în două categorii: produse pe care le foloseşti în fiecare zi şi produse pe care le foloseşti ocazional. În felul acesta, chiar şi stilul tău de viaţă va fi unul ordonat şi bine pus la punct.

Să nu uităm că, întotdeauna este loc pentru mai mult. Aşa că, odată ce ai terminat “curăţenia de primăvară” printre produsele de make-up, poţi merge la cumpărături pentru achiziţionarea altora care ştii că-ţi vor fi de folos pe viitor.

Sursa: one.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *