Cum scapi de părul facial doar cu lămâie și zahăr

publicat în Frumusețe pe 11 Mai 2018, 06:58

Îndepărtarea părului facial reprezintă una din cele mai mari provocări pentru o femeie. Îți spunem cum scapi de părul facial folosind banala lămâie!

Pentru prepararea acestei rețete cosmetice ai nevoie de 2 lingurițe de zahăr praf și două lingurițe de lămâie. E important de precizat că lămâia, din cauza acidității sale, poate provoca reacții nedorite asupra tenului, motiv pentru care e bine să o diluezi în cât mai multă apă.

Cum scapi de părul facial fără se te doară

Dizolvă zahărul praf în lămâia diluată. Aplică apoi soluția cu ajutorul unui tampon sau a unei dischete demachiante. Tamponează cu atenție locurile în care cresc firele de păr timp de 15-20 de minute. Spală fața după aceea cu puțină apă călduță sau ceai de mușețel pentru o și mai bună dezinfectare locală. Cu acest tratament, urmat de 3 ori pe săptămână, vei încetini creșterea firelor de păr de pe față.

Zahărul este unul din cele mai bune alimente care exofliază în profunzime pielea, îndepărtând toate celulele moarte și firele mici de păr. Atenție! Nu aplică acest amestec de apă, zahăr și lămâie în zonele alergice sau extrem de sensibile, mai ales dacă medicul ți-a recomandat să nu folosești anumite produse cu aciditate crescută. 

TIMPUL.MD