Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 15 Octombrie 2016, ora 08:38

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale

Marime Font

Ridurile reprezintă cea mai mare problema a femeilor trecute de 40 de ani, însă ele pot apărea cu mult înainte de această vârstă. Ridurile nu ţin cont de vârstă pe care o ai, ci de stilul tău de viaţă, de alimentaţie, de armonia din jurul tău, de cât de odihnite sunt celulele fetei tale şi creierul. 

Experţii în cosmetică recomandă tot felul de tratamente anti-riduri, iar majoritatea dintre acestea se bazează pe fructe şi legume.

Cu siguranţă ai auzit de creme anti-rîd cu extract de papaya sau cremele hidratante pe baza de castraveţi. Ce ai zice dacă ai încerca nişte sucuri naturale pentru hidratarea şi regenerarea tenului tău?Expertul în frumuseţe Mariana Gomez Morales recomandă anumite alimente pentru tratarea imperfecţiunilor pielii. Această susţine că ridurile dispar cu ajutorul anumitor alimente în doar câteva zile, scrie salud180.com.

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale
1. Sucul de sparanghel

Ai nevoie de 8 legături de sparanghel, o jumătate de cană de suc de roşii şi apă oxigenata. Combină aceste trei lichide şi spală-te pe faţă. Insistă asupra zonelor fetei unde ţi-au apărut cele mai multe riduri. Spală-te de trei ori pe zi cu sucul de sparanghel şi ridurile tale vor fi atenuate în câteva săptămâni.


2. Suc de ananas, măr şi ghimbir

Ai nevoie de zeamă de la un ananas mediu, o jumătate de măr şi 3 linguriţe de ghimbir. Combină cele trei elemente şi aplică masca cu atenţie pe faţă. Nu doar că vei scapă de riduri, dar dimineaţă nu te vei mai trezi cu cearcăne după un somn obositor.

3. Suc de morcovi, spanac şi măr

Ai nevoie de 3 morcovi pisaţi (poţi să îi faci piure), un pumn de frunze de spanac şi o jumătate de măr verde. Aplică masca seară, înainte de culcare şi las-o la acţionat timp de 15-20 de minute. Fă asta în fiecare zi şi vei spune adio ridurilor în doar o săptămâna! 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md