Frumusețe

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale

Experţii în cosmetică recomandă tot felul de tratamente anti-riduri, iar majoritatea dintre acestea se bazează pe fructe şi legume.

Cu siguranţă ai auzit de creme anti-rîd cu extract de papaya sau cremele hidratante pe baza de castraveţi. Ce ai zice dacă ai încerca nişte sucuri naturale pentru hidratarea şi regenerarea tenului tău?

Expertul în frumuseţe Mariana Gomez Morales recomandă anumite alimente pentru tratarea imperfecţiunilor pielii. Această susţine că ridurile dispar cu ajutorul anumitor alimente în doar câteva zile, scrie salud180.com.

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale
1. Sucul de sparanghel

Ai nevoie de 8 legături de sparanghel, o jumătate de cană de suc de roşii şi apă oxigenata. Combină aceste trei lichide şi spală-te pe faţă. Insistă asupra zonelor fetei unde ţi-au apărut cele mai multe riduri. Spală-te de trei ori pe zi cu sucul de sparanghel şi ridurile tale vor fi atenuate în câteva săptămâni.

2. Suc de ananas, măr şi ghimbir

Ai nevoie de zeamă de la un ananas mediu, o jumătate de măr şi 3 linguriţe de ghimbir. Combină cele trei elemente şi aplică masca cu atenţie pe faţă. Nu doar că vei scapă de riduri, dar dimineaţă nu te vei mai trezi cu cearcăne după un somn obositor.

3. Suc de morcovi, spanac şi măr

Ai nevoie de 3 morcovi pisaţi (poţi să îi faci piure), un pumn de frunze de spanac şi o jumătate de măr verde. Aplică masca seară, înainte de culcare şi las-o la acţionat timp de 15-20 de minute. Fă asta în fiecare zi şi vei spune adio ridurilor în doar o săptămâna! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *