Frumusețe

Cum te ajută roşia să scapi de cicatricile lăsate de acnee

Roşiile pot fi folosite pentru a înlătura cicatricile de pe piele lăsate de acnee
Roşiile conţin şi licopen. Acesta este motivul pentru care alimentul te ajută să scapi de acele cicatrici supărătoare. Pentru a avea efect, tratamentul trebuie urmat timp de 12 săptămâni. Ce trebuie să faci?

Una dintre cele mai bune metode prin care poţi elimina cicatricile este să aplici roşia direct pe piele. Ia o roşie. După ce o speli, o vei tăia în cinci felii. După aceea, pune-le pe pielea afectată şi lasă-le să acţioneze timp de 20 de minute. Apoi te poţi clăti cu apă rece pentru a îndepărta sucul roşiei de pe piele. Apoi îţi ştergi faţă cu un prospo curat. Urmează acest tratament penrtu 12 săptămâni pentru a vedea rezultatele.

Mai există şi o altă metroda. Ia o rasie. În partea de sus a roşiei vei face un X cu ajutorul unui cuţit. După aceea o vei pune în apă fierbinte pentru un minut. Apoi îndepărtează coajă alimentului şi seminţele. Zdrobeşte ceea ce rămâne din roşie până vei obţine o pastă pe care o vei aplică pe faţă. Lasă-o să acţioneze timp de o ora, după care îţi poţi clăti faţă.

După ce aplici masca din roşie, poţi folosi o crema hidratantă, dar care să nu conţină ulei. Înainte de a încerca acest tramanet, verifică dacă ai vreo alergie. De asemenea, ai grijă să nu îl foloseşti mai mult decât este necesar, pentru că altfel pot să apară iritatiile, pielea ţi se poate usca.

Roşia poate fi inclusă şi în alimentaţie, pentru că aduce mai multe beneficii organismului. O poţi folosi când faci salată sau diverse feluri de mâncare. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *