Tendințe

Cum te bronzezi iarna

Dacă te-ai bronzat în timpul verii, iar bronzul s-a menţinut şi în lunile de toamna, poţi prelungi bronzul şi în anotimpul rece. Asociem bronzul cu temperaturile caniculare de vara, cu plajă, cu statul la piscină, însă şi sezonul rece ne poate fi prieten.

Există multe metode prin care te poţi bronză pe timpul iernii. Printre acestea se numără aplicarea unor machiaje speciale sau a spray-urilor autobronzante.

Cel mai cunoscut truc pentru a te bronză iarnă este aplicarea unei creme cu factori de autobronzare. Înainte să aplici o astfel de crema, trebuie să îţi speli bine pielea, să o exfoliezi pentru a elimina celulele moarte şi apoi să o usuci cu un prosop moale şi curat. Amestecă soluţia autobronzanta cu o crema hidratantă că să nu rămână pete pe pielea ta.

Nu aplică direct crema autobronzanta

Multe femei nu fac asta şi aplică direct crema autobronzanta, fapt pentru care rămân cu pete săptămâni întregi sau chiar luni de zile. Că să nu ai un aspect inestetic, amestecă în proporţie de 50% crema hidratantă cu 50% crema autobronzanta. În cel mai sigur mod, bronzul nu va arată că şi cum ai folosi doar soluţia autobronzanta, dar va fi unul lipsit de probleme.

Mai mult, soarele străluceşte şi în zilele de iarnă, chiar dacă e unul cu dinţi. Evident, evita să te expui la soare dacă afară sunt mai puţin de 10 grade în timpul iernii.

E bine să profiţi de soare în sezonul rece doar între orele 12 şi 14, când acesta străluceşte cel mai puternice şi, evident, să fii pe o terasă încălzită. Foloseşte produse cu factori de protecţie solară chiar şi dacă mergi la munte. Cu toate că nu pare, dar soarele îţi poate arde pielea chiar dacă afară e ger.

În plus, nu uită să îţi protejezi ochii şi buzele, pentru că soarele îţi poate dauna şi în timpul iernii. Foloseşte strugurel că să nu îţi crape buzele şi crema specială pentru pleoape. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *