Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Februarie 2018
Abonamente

Chișinău 19 Aprilie 2011, ora 09:55

Cunoaşte ONG-urile care te reprezintă şi voluntarii acestora

Marime Font

Foto: ninachiperi.wordpress.com

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Vino să întâlneşti ONG-urile care activează în localitatea ta şi să comunici direct cu liderii şi voluntarii acestora. Acesta este mesajul Târgului ONG-urilor care se va desfăşura pe 19 aprilie 2011, cu suportul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Organizatorii îşi propun să informeze vizitatorii despre ONG-urile care activează în R. Moldova, precum şi despre viaţa de zi cu zi a voluntarilor şi despre munca lor. Activităţile ONG-urilor vor fi prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor care vot fi afişate pe standuri.

Voluntarii şi angajaţii ONG-urilor vor răspunde la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice. De asemenea, vizitatorii se vor putea înscrie în echipa voluntarilor ONG-urilor prezente.Târgul va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, în intervalul orelor 11:00 – 16:00, cu participarea a 20 de ONG-uri din Chişinău şi din alte localităţi.
 
Târgul ONG este desfăşurat în cadrul Săptămâni Naţionale a Voluntariatului „Hai în gaşca voluntarilor!”, fiind una dintre activităţile tematice organizate de către Coaliţia pentru Promovarea Legii şi Activităţilor de Voluntariat, şi este finanţat de USAID, prin intermediul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Suportul media este oferit de agenţia Parc Communications.

Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul