Chișinău

Cunoaşte ONG-urile care te reprezintă şi voluntarii acestora

Organizatorii îşi propun să informeze vizitatorii despre ONG-urile care activează în R. Moldova, precum şi despre viaţa de zi cu zi a voluntarilor şi despre munca lor. Activităţile ONG-urilor vor fi prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor care vot fi afişate pe standuri.

Voluntarii şi angajaţii ONG-urilor vor răspunde la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice. De asemenea, vizitatorii se vor putea înscrie în echipa voluntarilor ONG-urilor prezente.

Târgul va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, în intervalul orelor 11:00 – 16:00, cu participarea a 20 de ONG-uri din Chişinău şi din alte localităţi.
 
Târgul ONG este desfăşurat în cadrul Săptămâni Naţionale a Voluntariatului „Hai în gaşca voluntarilor!”, fiind una dintre activităţile tematice organizate de către Coaliţia pentru Promovarea Legii şi Activităţilor de Voluntariat, şi este finanţat de USAID, prin intermediul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Suportul media este oferit de agenţia Parc Communications.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *