Sport

Cupa Guvernului revine in actualitate

Una din putinele activitati sportive organizate de catre fostul executiv in sprijinul dezvoltarii sportului in mediul scolar l-a constituit, indubitabil, „Cupa Guvernului” la fotbal, rezervata formatiilor de elevi in varsta de 13-14 ani. In scopul continuarii acestei traditii competitionale, la Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) s-a desfasurat, sub presedintia noului ministru de resort, Ion Cebanu, sedinta comitetului pentru organizarea acestui eveniment.

„Este important sa fie depistate din timp toate problemele ce ar putea crea dificultati desfasurarii intr-un cadru organizatoric exemplar a celei de-a patra editii a turneului. Sper ca la toate fazele lui – inclusiv cea finala, de la Chisinau – va fi creat minimumul necesar de conditii pentru derularea la un nivel inalt a competitiei”, a subliniat, in cadrul sedintei, ministrul Tineretului si Sportului. Seful Clubului sportiv central „Dinamo”, Ion Bucur, a remarcat necesitatea unei colaborari operative cu politia rutiera in cazul in care cele patru semifinaliste vor reprezenta institutii scolare de la tara.

Potrivit oficialului, Stadionul „Dinamo”, locul disputarii meciurilor finale pe 25 octombrie, va oferi un maximum de confort posibil tuturor participantilor si spectatorilor. Ceilalti membri ai comitetului organizatoric si-au exprimat increderea ca vor fi aplicate in practica toate posibilitatile de colaborare nu numai cu structurile statale implicate in buna derulare a turneului, dar si cu noi sponsori, cei care deja si-au creat un bun renume printre participantii la editiile precedente. Editia din anul trecut a fost castigata de echipa Liceului din Lopatnic (Edinet). Prima lui castigatoare a fost, de asemenea, formatia din aceasta localitate. A doua – reprezentativa Liceului „Minerva" din Chisinau.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *