Sport

Dacia si Viitorul continua seria victoriilor consecutive

Vicecampioana de fotbal a R. Moldova, Dacia Chisinau, isi continua parcursul excelent in campionatul republican, esalonul superior. In primele meciuri ale etapei a XVIII-a, disputate sambata, „lupii galbeni” au obtinut a saptea victorie consecutiva in meciul cu CSCA-Rapid Ghidighici.

Profitand de forma buna de joc pe care o traverseaza, chisinauienii au decis sa transeze rezultatul inca din prima jumatate a partidei. Initial, Oleksandr Zgura din penalty a deschis tabela, iar inainte de pauza, Dumitru Popovici a dublat avantajul, stabilind si scorul final de 2-0. Cu reusita din acest meci, ucraineanul Zgura si-a trecut in cont al zecelea gol devenind lider al clasamentului marcatorilor.

De trei etape nu au pierdut puncte nici jucatorii de la Viitorul Orhei care, dupa un start mai ezitant in debutul competitiei, evolueaza din ce in ce mai bine si deja au urcat pe locul sapte al clasamentului. Sambata, discipolii lui Igor Oprea au invins in deplasare pe Nistru Otaci, scor 2-0.

In alte meciuri ale etapei s-au consemnat rezultatele: Zimbru – FC Tiraspol 1-1, Sfantul Gheorghe – Iskra-Stal 0-1, Dinamo Tighina – Olimpia Balti 1-1. Astazi se va juca ultimul meci al etapei dintre Sheriff si Academia-UTM.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *