TÂRÂŞENII comuniste

Dandanache cu usanka

VLADIMIR BALDOVICI. Fara a avea licenta de ghid turistic, a plimbat prin Parlament si Presedintie lumea buna, dupa ce a trecut pe acolo lumea rea, ca sa se convinga toti ca o eventuala bine planificata reconstructie ar costa, daca nu 300 de milioane si nici 500, atunci cel putin 950 de milioane cu tot cu havuzuri, abuzuri si closete din portelan sanitar si semiportelan pentru handicapati parlamentari si semihandicapati. (Premiul Proletarski Bulijnik, clasa I)

EDUARD MUSUC. Dupa ce Voronin l-a bagat in… celula, el a iesit de acolo mai rumen la fata si mai stangaci in idei, ca sa ajunga, totusi, scula de influenta, iar mai tarziu – chiar membrul celui care urmeaza sa-l sacrifice de Sf. Ignat sau poate chiar mai inainte. (Premiul Scula’, seceri si ciocane!)

ZINAIDA GRECEANAI. Dupa ce a candidat cu mult insucces la postul de primar general al Chisinaului, apoi cu si mai mult insucces la postul de Presedinte al tarii, a avut marele curaj de a accepta pentru a doua oara postul de prim-ministru al regimului comunist care speram sa fie ultimul. (Premiile Closca cu puii de aur si Pusca cu glontii de plumb)

 

VLADIMIR ?URCAN. Generalul de politie ?urcan, in cardasie cu generalul de politie Voronin, a negociat cu „pacificatorii rebeli” de 17 ani si acestia i-au convins sa-i lase in Parlament si sa urce pe acoperis, in speranta pe deplin intemeiata ca baietii pacifisti vor arbora drapelul de stat al Romaniei. (Premiul Egorov & Kantaria.md)

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *