Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 18:10
Abonamente

Femeia 1 August 2012, ora 10:30    Din editia print

Daniela Donţu: „În publicitate, dacă vrei să ai rezultate, trebuie să munceşti contra cronometru...”

Marime Font

Foto: Ramin Mazur

Este şefa Secţiei de publicitate şi relaţii publice la una dintre cele mai prestigioase bănci din R. Moldova. 

După părerea ei, un rol esenţial în poziţionarea unei instituţii bancare pe piaţă îl joacă nu doar indicii economici şi financiari de performanţă, dar şi politica de promovare. Îi place profesia ei şi se consideră un om împlinit, atât profesional, cât şi personal, chiar dacă nu are nici 30 de ani împliniţi...

- Dragă Daniela, ai ales economia pentru că ţi-ai dorit, ca toţi tinerii, să ai un salariu mai mare şi un viitor mai bun?
- Calea spre economie a fost, în cazul meu, neobişnuită, deoarece în primii şapte ani de şcoală am studiat vioara şi pianul la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”. Însă am ales un alt drum, muzica rămânând o alinare pentru suflet şi pentru cei apropiaţi. Şi iată că în clasele superioare am fost eleva Liceului de Creativitate şi Inventică „Prometeu”. Anume datorită profesorilor de aici am ales economia. Ei mi-au pus o bază excelentă, iar dlui Juncu, care venise la „Prometeu” din România, ca să ne înveţe bazele matematicii într-o frumoasă limbă românească, îi datorez în mod special alegerea viitoarei mele profesii. După absolvirea liceului, am urmat Facultatea Bănci şi Burse de Valori din cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova. Aici am avut posibilitate să înţeleg ce înseamnă finanţe, contabilitate sau activitate bancară, aşa încât, la anul III, când am ales specialitatea, eram conştientă de faptul că este profesia care doresc să o îmbrăţişez. După practica de licenţă, am fost angajată la o bancă, iar simultan am fost admisă la masterat, de data aceasta la Academia de Studii Economice din Moldova, Facultatea Business şi Administrare.

Loading...


- Este adevărat ceea ce se spune despre tinerii specialişti, că trebuie să dea mită mii de euro, ca să obţină un loc bun de muncă? Mai ales despre viitorii medici circulă astfel de zvonuri. Cu economiştii cum stau lucrurile?
- Aş vrea să cred că sunt doar zvonuri, legende. Aşa ceva nu s-a întâmplat nici cu mine, nici cu alţi tineri absolvenţi pe care îi cunosc. Studenţii pot fi uşor remarcaţi şi angajaţi - desigur, dacă se afirmă în timpul practicii, dând dovadă de seriozitate şi responsabilitate. Bineînţeles, mai întâi ţi se oferă o muncă mai neînsemnată, aşa ca la început de cale, dar prin inteligenţă şi perseverenţă încetul cu încetul reuşeşti să-ţi atingi idealurile.

- Deci nu e nicio problemă cu angajarea? Ar trebui să-i liniştim pe cei care în aceste zile depun actele la Economie şi sunt speriaţi din toate părţile că RM nu are nevoie de atâţia economişti...
- Dimpotrivă, R. Moldova are nevoie de tineri specialişti, iar economia nu este o excepţie. Sunt convinsă că este esenţial să-ţi placă ceea ce faci şi atunci reuşeşti. Din promoţia noastră, de exemplu, majoritatea s-au angajat la bănci. Au fost promovaţi şi fac o carieră destul de promiţătoare.

- Spune-ne, Daniela, de ce recurg băncile la publicitate - ca să-şi facă imagine, să adune în jurul lor mai mulţi clienţi devotaţi? Te simţi utilă instituţiei în care lucrezi?
- Astăzi, publicitatea a pătruns în viaţa noastră şi e prezentă peste tot. Aceasta este o metodă eficientă de a-l ajuta pe om să se orienteze în alegerea produsului/serviciului necesar şi să-l menţină mereu informat ca să se poată bucura din plin de posibilităţi importante în viaţa sa.

- Recent, aţi decis să trimiteţi la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra doi posesori ai cardurilor Visa. Ce v-a făcut să fiţi atât de darnici?
- Campania organizată în parteneriat cu Visa în perioada 15 martie - 15 iunie a oferit posibilitate tuturor deţinătorilor de carduri Visa de la Victoriabank să participe la tombole lunare şi să primească premii garantate. De exemplu, efectuând 20 de tranzacţii, clienţii au primit unul din premiile garantate - o cană-termos, un set maiou cu chipiu sau un rucsac. Pentru 50 de tranzacţii premiile garantate au fost un termos, un set de accesorii sportive şi o geantă sport. La finalul campaniei am organizat o tombolă la care au participat toate tranzacţiile din perioada campaniei şi două persoane norocoase au câştigat Marele Premiu - câte o călătorie pentru două persoane la Jocurile Olimpice de la Londra. Astfel de campanii au fost organizate şi anterior, când unul dintre clienţii băncii a plecat la Jocurile Olimpice din Vancouver. Surpriza a fost mare, persoanelor în cauză nici nu le vedea să creadă că au câştigat, iar pentru mine a fost o bucurie să le aduc asemenea noutăţi.

- Totuşi, nu mi-ai răspuns: ce urmăreşte banca prin organizarea unor asemenea surprize plăcute pentru clienţii săi?
- În cadrul campaniei „Olimpiada 2012” scopul a fost să stimulăm clienţii să facă achitări cu cardul. Ne-am dorit ca şi clienţii să observe şi să simtă că această modalitate este mult mai simplă, mai comodă. Să aibă mai multă încredere în siguranţa băncilor, pentru că e mai uşor să achiţi, de exemplu, facturile cu cardul, decât să stai în rând la ghişeu. E rapid şi eficient, astfel procedează oamenii în toate ţările dezvoltate, spre care tindem şi noi.

- Cât de importantă este ţinuta vestimentară pentru un lucrător de la bancă?
- Intră în ABC-ul profesiei noastre. Nu mă refer doar la Secţia de publicitate şi relaţii publice, noi toţi avem un cod de etică pe care îl respectăm, din care face parte şi ţinuta vestimentară. Iar pentru angajaţii care lucrează nemijlocit cu clienţii există şi un „dress cod” care reprezintă cultura organizaţională şi implicit promovează imaginea instituţiei în care activăm.

- Când o bancă simte necesitatea de a pune accent pe publicitate - când lucrurile merg strună sau când se află la ananghie?
- Victoriabank se află pe poziţie de lider. În toate topurile de eficienţă bancară – după indicatorii de performanţă – suntem cotaţi foarte bine, iar anul trecut am obţinut calificativul de Banca Anului din Moldova oferit de prestigioasa revistă britanică ”The Banker”. În cazul unor evaluări internaţionale, nu contează atât publicitatea, cât indicatorii economici şi financiari, performanţele instituţiei bancare. Dar bineînţeles că, prin munca noastră, de publicitate şi promovare, contribuim la creşterea economică a băncii. Ca să ai rezultate, în publicitate trebuie să munceşti contra cronometru.

- Nu ai nici 30 de ani, dar ai reuşit să te realizezi atât pe plan profesional, cât şi personal. Ai o reţetă a succesului?!
- M-am căsătorit în timp ce făceam masteratul, iar soţul mi-a fost coleg de facultate. Lucrăm în acelaşi domeniu, al publicităţii, doar că el nu activează în sectorul bancar. Reţeta e simplă: întotdeauna am avut alături oameni buni. Pentru mine întotdeauna au contat oamenii care mă înconjoară. Şi în carieră, şi în viaţa personală. Sunt fericită alături de soţul meu. Fetiţa noastră are cinci anişori şi e o adevărată comoară. Am primit un ajutor imens din partea părinţilor şi a socrilor. Am ieşit devreme din concediul de maternitate, fetiţa avea doar un an şi jumătate atunci şi am avut sprijin însemnat din partea celor dragi, iar soacra m-a ajutat cel mai mult.

- Consideri că ţi-ai găsit locul sub soare aici, la noi acasă?
- Da, sunt împlinită. Trăiesc într-o ţară cu tradiţii şi valori frumoase, mă înconjoară o familie mare, un soţ iubitor, am un serviciu interesant - ce altceva poţi să-ţi mai doreşti decât să apreciezi şi să păstrezi adevăratele valori familiale?!

- Spune-ne ceva despre fetiţa voastră...
- Gabriela, aşa o cheamă, are doar cinci anişori, însă este inteligentă şi înţelegătoare. Îi plac poveştile cu prinţese, dinozaurii, maşinuţele şi poneii. E plină de vervă şi energie pozitivă inepuizabilă. Mă molipseşte cu optimismul ei şi îmi trezeşte şi mai mult pofta de viaţă.

- Faptul că eşti fiica lui Ion Diviza, unul dintre umoriştii cei mai cunoscuţi din R. Moldova, ţi-a prins bine în viaţă?
- M-a avantajat mult. Cel mai bun lucru pe care mi l-a dat tata, ca de altfel şi mama, ţine de educaţia mea. La limba şi literatura română am avut întotdeauna sprijinul şi ajutorul tatei, iar la matematică - pe al mamei, de profesie matematician. Am beneficiat şi de biblioteca lui tata, destul de mare.

- Cât de vesel ţi-a fost acasă?
- Am avut o copilărie fericită. Noi suntem două surori şi doi fraţi, iar eu sunt cea mai mare, probabil anume din acest motiv am un spirit de responsabilitate bine dezvoltat, care, de altfel, îmi prinde foarte bine în viaţă. Am fost şi am rămas o familie unită şi armonioasă, fiecare sărbătoare era încununată de cântece şi vorbe pe săturate. Îmi amintesc şi acum strălucirea din ochii tatei şi ai mamei când cântam la pian sau aveam anumite realizări şi succese, probabil va rămâne cel mai frumos cadou pe care viaţa mi l-a dăruit. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Un articol de:
 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 18:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume este o optiune ideala pentru o masa savuroasa si rapida. Iata 10 retete simple pe care le poti prepara pentru toata familia. Aici gasesti o colectie de supe si ciorbe delicioase. 1. Supa crema de legume si ardei copt Ingrediente  Supa crema de legume si ardei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Trei pasageri dintr-un taxi dintre care un minor au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în capitală în prima jumătate a zilei de 24 ianuarie.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 25 Ianuarie 2020, ora: 08:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:17

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

 China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP. Mormintele Ming...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:12

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Melbourne. Halep (28 ani), a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 25 Ianuarie 2020, ora: 07:48

La 25 ianuarie 1475, Ștefan cel Mare anunță victoria de la Vaslui. În 1918, Ucraina își declară independența față de Rusia bolșevică. În 1949 s-a creat CAER. Iar în 2004, roverul Opportunity a atins suprafața planetei Marte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Ianuarie 2020, ora: 06:33

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

Liderul unionist George Simion și jurnalistul Claudiu Târziu au fost aleși astăzi, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), copreședinți ai formațiunii politice. La același eveniment care s-a desfășurat la Iași, de Ziua Unirii...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 25 Ianuarie 2020, ora: 06:31

3 femei geniale din zodiac

3 femei geniale din zodiac

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Este foarte bine cunoscut faptul că femeile au propriul farmec ce iese prin toți...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 25 Ianuarie 2020, ora: 05:22

Micul dejun te poate ajuta să fii într-o formă fizică mai bună.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 04:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 01:25

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)