Frumusețe

De ce e bine sa pui bicarbonat de sodiu sub ochi

Daca freci bicarbonat de sodiu sub ochi, vei scapa de culoarea intunecata a acestora, mai ales daca oboseala se manifesta in cazul tau in acest fel, iar contactul cu praful si alte particule chimice este zilnic.

Bicarbonatul de sodiu, impreuna cu otetul sau o crema hidratanta simpla curata tenul in perfectiune. Multe femei opteaza pentru bicarbonat de sodiu cand vine vorba de demachiere.
In plus, poate ca nu stiai, insa multe masti din comert contin cantitati importante de bicarbonat de sodiu. Unele dintre ele se bazeaza in exclusivitate pe acest ingredient utilizat in special in bucatarie.

Asadar, daca ti se innegreste pielea sensibila de sub ochi, iar liniile sunt tot mai accentuate, adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu in 100 de mililitri de ceai de mar sau apa calduta. Amesteca bine pana se omogenizeaza masca speciala pentru zona ochilor si apoi intinde-o in zona unde pielea este mai inchisa la culoare pentru a reda tenului tau stralucirea pierduta.

ntr-un interval de 10-15 minute, dupa care curata zona cu vata sau un material din bumbac. Spala-te apoi pe fata cu apa oxigenata.

Bicarbonat de sodiu pentru curatenie
Aragazul tau arata ca dupa Al Doilea Razboi Mondial? Amesteca bicarbonat de sodiu cu otet si pune aceasta solutie in zona unde aragazul este funingine ‘curata’. Lasa amestecul sa isi faca efectul in jur de 5 minute, dupa care sterge cu un burete fin. Aragazul tau va arata ca nou. De asemenea, poti sa speli si capacul de toaleta cu bicarbonat de sodiu, pe care sa il combini cu zeama de lamaie sau pilitura de coaja de portocale si spirt sanitar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *