Femeia

De ce este bine să posteşti

* Te detoxifici

Abţinerea temporară de la alimente precum carnea şi lactatele este foarte benefică pentru organism. Îi permite acestuia să elimine toxinele acumulate de-a lungul timpului şi să îşi îmbunătăţească activitatea digestivă. Pentru rezultate mai bune, bea cât mai multă apă şi ceaiuri detoxifiante.

* Scapi de kilogramele în plus

Abţinerea de la proteine şi dulciuri care vine odată cu alimentaţia de post îţi va face abdomenul să danseze de fericire! Vei scăpa de kilogramele în plus într-un mod sănătos, mai ales pentru că presupune slăbire pe timp mai lung.

* Faci mai multă mişcare

În post, nu ai voie să dansezi, într-adevăr, însă dacă te vei abţine de la mâncare (partea cea mai grea a unei cure de slăbire, să recunoaştem!) vei fi cu siguranţă motivată şi să faci mai multă mişcare decât de obicei. Să nu mai spunem că am scăpat într-un final de iarnă! Aşa că, ce mai aştepţi? Ieşi afară şi bucură-te de soare!

* Meditezi şi îţi pui gândurile în ordine

Postul presupune rugăciune şi meditaţie asupra propriilor greşeli. Ei bine, profită de serile liniştite dinainte de Paste şi pune-ţi gândurile în ordine! Meditează asupra a tot ce ai făcut sau nu, încearcă să găseşti soluţii pentru problemele care-ţi dau bătaie de cap, dar încearcă să şi reiei legătura cu persoane dragi ţie, de care nu ai avut timp până acum. Nu vei regreta!

(M. T.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *