Astăzi 13 Decembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Actualitate 4 Decembrie 2019, ora 15:27

De ce NU te mai iubește, în funcție de zodie. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Marime Font

Citești horoscopul pentru a afla când îți vei întâlni sufletul pereche și ce aventuri romantice te așteaptă? Uneori, semnul tău zodiacal îți poate spune și care este motivul pentru care persoana de lângă tine nu te mai iubește. Probabil că, de cele mai multe ori, au existat nepotriviri încă de la începutul relației.

Pe de altă parte, oricât ai vrea să fim absolvite de orice vină, câteodată avem și noi un rol în stingerea pasiunii. Alteori suntem, pur și simplu, victime ale destinului și ne îndrăgostim de persoane pe care nu ar fi trebuit să le iubim.

Iată care sunt principalele motive pentru care un bărbat nu te mai iubește, în funcție de zodie!

Berbecul are așteptări nerealiste
Pentru Berbec, orice persoană cu care începe o relație romantică este sufletul său pereche și se așteaptă mereu să trăiască o poveste precum Romeo și Julieta. Iată de ce are un adevărat șoc atunci când constată că nu mai este iubit. De fapt, relația sa nu a fost niciodată așa cum și-a imaginat-o, ci a trăit multă vreme pe tărâmul iluziilor. Existau multe semne că iubirea s-a sfârșit, dar Berbecul nu le-a luat în seamă, așa că s-a trezit, pur și simplu, abandonat. Nepotrivirea de caracter și de așteptări este principalul motiv pentru care Berbecul își va pierde partenerul, dacă nu este mai atent la alegerile sale.

Taurul vrea prea multe de la partener
De îndată ce intră într-o relație, Taurul începe să pretindă din ce în ce mai multe lucruri, să-și controleze partenerul, să se arate plin de gelozie și dominator, să anihileze încet-încet tot ce este mai frumos în legătura sa sentimentală. Deși se află sub semnul lui Venus, Taurul uită să-și folosească grația și diplomația, ajungând să se poarte foarte revendicativ și chiar grosolan. Astfel de purtare îl poate dezamăgi pe partener, care va sfârși retrăgându-se fizic sau emoțional din relație.


Gemenii sunt prea calculați
Deși sunt spirituali și plini de viață, Gemenii au o latură rece și calculată, care nu poate scăpa unui fin observator, nici unui partener sensibil. Atunci când persoana de lângă un Geamăn îi descoperă interesele ascunse, va pune la îndoială autenticitatea sentimentelor acestuia. Odată încolțită, această îndoială poate crește până ce distruge dragostea. Iată de ce este necesar ca Gemenii să fie autentici atunci când iubesc și să-și dezvăluie inclusiv părțile vulnerabile, pentru a nu crea suspiciune în inima celor la care țin.

Racul se lamentează foarte mult
Nativii Raci sunt adesea foarte egocentrici și tind să pună în prim-plan doar propriile nevoi. De multe ori se simt nesatisfăcuți și se plâng că viața a fost nedreaptă cu ei și că cei din jur nu-i înțeleg. Aceste veșnice lamentări pot exaspera un partener, mai ales dacă relația nu este foarte stabilă. După ce pasiunea a trecut, dacă nu a existat o conexiune emoțională profundă, relația se poate sfârși brusc, ceea ce va întări ideea Racului că este nedreptățit de destin.

Leul nu știe să asculte
Tendința de a acapara atenția celorlalți, specifică Leului, se reflectă și în relațiile sale de iubire. Partenerul rămâne adesea în umbră și nu apucă să vorbească prea mult despre emoțiile și nevoile sale. Cu timpul, prăpastia de comunicare se adâncește și sentimentele tandre pălesc. Pentru a fi cu adevărat iubit, Leul trebuie să învețe, la rândul său, să iubească și să lase spațiu de exprimare și persoanei de lângă el.

Fecioara ucide pasiunea
Perfecționismul Fecioarei, firea ei rece și calculată, veșnicele critici la adresa altora pot fi un ucigaș tăcut al sentimentelor înfocate de la începuturi. Cu cât trece timpul, cu atât partenerul va fi mai circumspect și mai puțin prezent în relație, pentru că se simte judecat și devalorizat. Acest lucru va conduce, cu timpul, către un sfârșit previzibil: chiar dacă îi rămâne alături, iubitul îi va deveni un simplu companion Fecioarei, pentru că nu va mai rămâne nicio vibrație erotică de împărtășit.

Balanța nu se iubește suficient pe sine
Undeva, în străfundurile sale, Balanța nu consideră că merită dragostea pe care o primește. Iată de ce se poate agăța de relații nepotrivite și de parteneri care nu o apreciază suficient. Dacă se va trezi că nu mai este iubită, este din cauză că, de la început, nu a fost prețuită cu adevărat. Faptul că și-a făcut iluzii legate de anumite persoane este principalul motiv pentru care va fi la un moment dat dezamăgită în dragoste. În momentul în care va învăța să se iubească pe sine, Balanța va găsi și persoana care să-i fie mereu alături.

Scorpionul este prea pesimist
Unul dintre motivele care pot duce la destrămarea relațiilor de dragoste ale Scorpionului este pesimismul său. Chiar și atunci când lucrurile merg bine cu persoana iubită, Scorpionul începe să creeze scenarii catastrofale, iar orice mic neajuns din realitate îl destabilizează. Negativitatea sa îl contaminează pe partener, care poate ajunge să vadă lucrurile în aceeași lumină sumbră. Dacă nu există o iubire suficient de puternică pentru a produce o transformare în relație, profețiile Scorpionului s-ar putea împlini. Legătura va deveni în scurtă vreme toxică și se va sfârși lamentabil.

Săgetătorul nu hrănește romantismul
Firea optimistă și „dintr-o bucată” a Săgetătorului îl face un foarte bun prieten, dar îi poate crea o imagine superficială în ochii anumitor persoane. Dacă nu învață să-i aprecieze caracterul minunat, generozitatea și dăruirea, unii bărbați ar putea considera că femeia Săgetător este prea prozaică și prea ușor de cucerit. Iată de ce își vor retrage favorurile, lăsând-o singură, dar s-ar putea să regrete ulterior această decizie.

Capricornul este prea arogant
Autosuficiența Capricornului îl poate face nesuferit într-o relație, chiar dacă la început părea misterios și greu de cucerit. Ceea ce l-a incitat inițial pe partener își pierde farmecul cu timpul, lăsând loc unei senzații de iritare față de atitudinea arogantă a Capricornului. În plus, mulți Capricorni se concentrează pe carieră și afirmare personală, ceea ce îi îndepărtează și mai tare de parteneri. Pentru ca relația lor de iubire să prindă rădăcini, Capricornii trebuie să fie mai atenți și mai receptivi la nevoile persoanelor de lângă ei.

Vărsătorul nu-și arată adevărata față
În multe dintre relațiile sale, Vărsătorul își pune o mască, astfel încât să nu fie expus și vulnerabil. Dar tocmai aceste precauții pot face ca partenerul să înceteze să-l mai iubească la un moment dat. Mulți bărbați se îndrăgostesc de imaginea pe care femeile Vărsător o promovează, constatând ulterior că acestea sunt destul de diferite de ceea ce pretind că sunt. Dacă există suficientă iubire, partenerul poate trece peste aceste diferențe, dar dacă relația nu este foarte profundă, e posibil ca Vărsătorul să fie părăsit.

Peștii sunt excesiv de toleranți
Toleranța poate fi o virtute, dar poate aduce și necazuri în iubire. Tendința Peștilor de autoiluzionare și o oarecare dependență emoțională îi pot face pe aceștia să accepte parteneri care nu sunt cu adevărat demni de ei. De aceea, la un moment dat s-ar putea să se trezească singuri, pentru că persoana de lângă ei nu i-a iubit cu adevărat niciodată.

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 13 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 12:59

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

În viitor ar putea fi constituită o zonă economică liberă între Republica Moldova și Ucraina. Anunțul a fost făcut de premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, în cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu. La Kiev, șeful Guvernului...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 13 Decembrie 2019, ora: 11:27

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

De săptămâna viitoare, Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 11:00

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Probabil știi care sunt cele mai importante trăsături ale zodiei tale și cum este influențată personalitatea ta, în funcție de semnul sub care te afli și de planeta care te guvernează. Dar cunoști acele lucruri pe care un bărbat le iubește cel mai mult la tine și care te fac...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 10:06

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Georgia, Ucraina, Republica Azerbaidjan și Republica Moldova, țări-membre ale GUAM caută soluții pentru identificarea căilor de simplificare a circulației oamenilor și a mărfurilor în spațiul GUAM. Subiectul a fost discutat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Nuci crocante, scăldate în rom şi prinse în miez pufos de gălbenuş. Cozonacul umplut este o sărbătoare el însuşi! Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg făină albă, de calitate 500 ml lapte esenţă de rom şi vanilie 200 g unt, plus 30 g pentru uns tăvile 3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat categoric alegerile anticipate din Marea Britanie, potrivit numărătorii oficiale parțiale prezentate de presa britanică. Conservatorii pro-Brexit au obținut cel mai bun rezultat din 1987 până acum și sunt pe cale să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:47

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Cel puțin o persoană a murit după ce singurul portavion din dotarea armatei Rusiei, Amiral Kuznețov, a luat foc joi dimineață în timpul lucrărilor de reparație efectuate în portul Murmansk de la Marea Arctică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:33

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

E vineri, e vineri, ura! Așteptăm ziua de vineri cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul și avem timp pentru odihnă sau distracție.   Dacă e vineri, atunci răsfoim cele mai frumoase cărți!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:27

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Vlad Filat va reveni în politică. Cel puțin asta susține liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Munteanu a precizat că revenirea lui Filat pe arena politică este doar o chestiune de timp....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:23

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

Autoritățile capitalei anunță târguri de Crăciun în fiecare sector din Chișinău, care vor funcționa între 19 decembrie curent și 14 ianuarie 2020. Cele mai multe dintre acestea, opt la număr, vor funcționa în sectorul Centru. Târgurile de Crăciun...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:16

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Ministrul Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi spune că a rămas „un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”, în urma întâlnirii cu omologul român, Bogdan Aurescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:14

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)