Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 08:05
Abonamente

Actualitate 4 Decembrie 2019, ora 15:27

De ce NU te mai iubește, în funcție de zodie. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Marime Font

Citești horoscopul pentru a afla când îți vei întâlni sufletul pereche și ce aventuri romantice te așteaptă? Uneori, semnul tău zodiacal îți poate spune și care este motivul pentru care persoana de lângă tine nu te mai iubește. Probabil că, de cele mai multe ori, au existat nepotriviri încă de la începutul relației.

Pe de altă parte, oricât ai vrea să fim absolvite de orice vină, câteodată avem și noi un rol în stingerea pasiunii. Alteori suntem, pur și simplu, victime ale destinului și ne îndrăgostim de persoane pe care nu ar fi trebuit să le iubim.

Iată care sunt principalele motive pentru care un bărbat nu te mai iubește, în funcție de zodie!

Berbecul are așteptări nerealiste
Pentru Berbec, orice persoană cu care începe o relație romantică este sufletul său pereche și se așteaptă mereu să trăiască o poveste precum Romeo și Julieta. Iată de ce are un adevărat șoc atunci când constată că nu mai este iubit. De fapt, relația sa nu a fost niciodată așa cum și-a imaginat-o, ci a trăit multă vreme pe tărâmul iluziilor. Existau multe semne că iubirea s-a sfârșit, dar Berbecul nu le-a luat în seamă, așa că s-a trezit, pur și simplu, abandonat. Nepotrivirea de caracter și de așteptări este principalul motiv pentru care Berbecul își va pierde partenerul, dacă nu este mai atent la alegerile sale.

Taurul vrea prea multe de la partener
De îndată ce intră într-o relație, Taurul începe să pretindă din ce în ce mai multe lucruri, să-și controleze partenerul, să se arate plin de gelozie și dominator, să anihileze încet-încet tot ce este mai frumos în legătura sa sentimentală. Deși se află sub semnul lui Venus, Taurul uită să-și folosească grația și diplomația, ajungând să se poarte foarte revendicativ și chiar grosolan. Astfel de purtare îl poate dezamăgi pe partener, care va sfârși retrăgându-se fizic sau emoțional din relație.

Loading...


Gemenii sunt prea calculați
Deși sunt spirituali și plini de viață, Gemenii au o latură rece și calculată, care nu poate scăpa unui fin observator, nici unui partener sensibil. Atunci când persoana de lângă un Geamăn îi descoperă interesele ascunse, va pune la îndoială autenticitatea sentimentelor acestuia. Odată încolțită, această îndoială poate crește până ce distruge dragostea. Iată de ce este necesar ca Gemenii să fie autentici atunci când iubesc și să-și dezvăluie inclusiv părțile vulnerabile, pentru a nu crea suspiciune în inima celor la care țin.

Racul se lamentează foarte mult
Nativii Raci sunt adesea foarte egocentrici și tind să pună în prim-plan doar propriile nevoi. De multe ori se simt nesatisfăcuți și se plâng că viața a fost nedreaptă cu ei și că cei din jur nu-i înțeleg. Aceste veșnice lamentări pot exaspera un partener, mai ales dacă relația nu este foarte stabilă. După ce pasiunea a trecut, dacă nu a existat o conexiune emoțională profundă, relația se poate sfârși brusc, ceea ce va întări ideea Racului că este nedreptățit de destin.

Leul nu știe să asculte
Tendința de a acapara atenția celorlalți, specifică Leului, se reflectă și în relațiile sale de iubire. Partenerul rămâne adesea în umbră și nu apucă să vorbească prea mult despre emoțiile și nevoile sale. Cu timpul, prăpastia de comunicare se adâncește și sentimentele tandre pălesc. Pentru a fi cu adevărat iubit, Leul trebuie să învețe, la rândul său, să iubească și să lase spațiu de exprimare și persoanei de lângă el.

Fecioara ucide pasiunea
Perfecționismul Fecioarei, firea ei rece și calculată, veșnicele critici la adresa altora pot fi un ucigaș tăcut al sentimentelor înfocate de la începuturi. Cu cât trece timpul, cu atât partenerul va fi mai circumspect și mai puțin prezent în relație, pentru că se simte judecat și devalorizat. Acest lucru va conduce, cu timpul, către un sfârșit previzibil: chiar dacă îi rămâne alături, iubitul îi va deveni un simplu companion Fecioarei, pentru că nu va mai rămâne nicio vibrație erotică de împărtășit.

Balanța nu se iubește suficient pe sine
Undeva, în străfundurile sale, Balanța nu consideră că merită dragostea pe care o primește. Iată de ce se poate agăța de relații nepotrivite și de parteneri care nu o apreciază suficient. Dacă se va trezi că nu mai este iubită, este din cauză că, de la început, nu a fost prețuită cu adevărat. Faptul că și-a făcut iluzii legate de anumite persoane este principalul motiv pentru care va fi la un moment dat dezamăgită în dragoste. În momentul în care va învăța să se iubească pe sine, Balanța va găsi și persoana care să-i fie mereu alături.

Scorpionul este prea pesimist
Unul dintre motivele care pot duce la destrămarea relațiilor de dragoste ale Scorpionului este pesimismul său. Chiar și atunci când lucrurile merg bine cu persoana iubită, Scorpionul începe să creeze scenarii catastrofale, iar orice mic neajuns din realitate îl destabilizează. Negativitatea sa îl contaminează pe partener, care poate ajunge să vadă lucrurile în aceeași lumină sumbră. Dacă nu există o iubire suficient de puternică pentru a produce o transformare în relație, profețiile Scorpionului s-ar putea împlini. Legătura va deveni în scurtă vreme toxică și se va sfârși lamentabil.

Săgetătorul nu hrănește romantismul
Firea optimistă și „dintr-o bucată” a Săgetătorului îl face un foarte bun prieten, dar îi poate crea o imagine superficială în ochii anumitor persoane. Dacă nu învață să-i aprecieze caracterul minunat, generozitatea și dăruirea, unii bărbați ar putea considera că femeia Săgetător este prea prozaică și prea ușor de cucerit. Iată de ce își vor retrage favorurile, lăsând-o singură, dar s-ar putea să regrete ulterior această decizie.

Capricornul este prea arogant
Autosuficiența Capricornului îl poate face nesuferit într-o relație, chiar dacă la început părea misterios și greu de cucerit. Ceea ce l-a incitat inițial pe partener își pierde farmecul cu timpul, lăsând loc unei senzații de iritare față de atitudinea arogantă a Capricornului. În plus, mulți Capricorni se concentrează pe carieră și afirmare personală, ceea ce îi îndepărtează și mai tare de parteneri. Pentru ca relația lor de iubire să prindă rădăcini, Capricornii trebuie să fie mai atenți și mai receptivi la nevoile persoanelor de lângă ei.

Vărsătorul nu-și arată adevărata față
În multe dintre relațiile sale, Vărsătorul își pune o mască, astfel încât să nu fie expus și vulnerabil. Dar tocmai aceste precauții pot face ca partenerul să înceteze să-l mai iubească la un moment dat. Mulți bărbați se îndrăgostesc de imaginea pe care femeile Vărsător o promovează, constatând ulterior că acestea sunt destul de diferite de ceea ce pretind că sunt. Dacă există suficientă iubire, partenerul poate trece peste aceste diferențe, dar dacă relația nu este foarte profundă, e posibil ca Vărsătorul să fie părăsit.

Peștii sunt excesiv de toleranți
Toleranța poate fi o virtute, dar poate aduce și necazuri în iubire. Tendința Peștilor de autoiluzionare și o oarecare dependență emoțională îi pot face pe aceștia să accepte parteneri care nu sunt cu adevărat demni de ei. De aceea, la un moment dat s-ar putea să se trezească singuri, pentru că persoana de lângă ei nu i-a iubit cu adevărat niciodată.

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 04:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 23:25

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 21:57

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Hai să dăm mână cu mână/Cei cu inima română/Să-nvârtim hora frăției/Pe pământul României. Asta înseamnă, pentru aproape orice român, Unirea din ianuarie 1859. Pare că toți moldovenii și toți muntenii, debordând de entuziasm, s-au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:39

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

Un cutremur de 6,8 pe Scara Richter s-a produs vineri seară în Turcia. Seismul s-a înregistrat în estul țării, la o adâncime de 10 kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:24

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea cu Republica Moldova, menţionând că astfel ţara noastră ar deveni o adevărată putere agricolă şi îi va creşte puterea de vot în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)