Moldova

De la Ajax Amsterdam la Rapid Ghidighici

Ajuns la vârsta de 27 de ani, Nicolae Mitea este disperat să-şi găsească o echipă unde să joace, după o foarte lungă perioadă de inactivitate.

Plecat de unul singur Turcia, la Antalya, loc în care se pregătesc echipe de pe întreg continentul, Mitea a ajuns în curtea celor de la Rapid Ghidighici, o echipă obscură din Republica Moldova, care a fost antrenată pentru o perioadă scurtă de timp de fostul internaţional român Ionel Ganea.

Lui Mitea i-a fost propus un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire, şi un salariu lunar de circa 2.000 de euro.

Aceasta este cam ultimele şanse pentru fostul jucător al lui Ajax Amsterdam de a-şi relansa cariera. După ce şi-a încheiat socotelile cu Ajax, Mitea a mai jucat la Dinamo şi la Petrolul, dar perioade scurte, în care nu a convins că poate redeveni fotbalistul de odinoară. Mitea are 57 de meciuri şi 12 goluri în Eredivisie, prima ligă olandeză, toate în tricoul lui Ajax, pentru care a evoluat în perioada 2003-2008. Mitea a mai bifat 9 prezenţe şi în tricoul echipei naţionale a României, pentru care a şi marcat de două ori.
 
via ziuanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *