Chișinău

De Ziua Abonatului, iubitorii de presă scrisă au profitat de reduceri

Anul acesta organizatorii au fost foarte generoşi de Ziua Abonatului. Astfel, cei care s-au abonat în această zi au putut economisi până la 30 % din costul unui abonament. Mai mult decât atât, în oficiile poştale s-au organizat diferite tombole cu premii, iar cei prezenţi la eveniment au primit gratis nu doar ziare şi reviste, dar și cărți, calendare, ori obiecte pentru birou. La Poşta Centrală a venit multă lume, fie din întâmplare, fie pentru că ştiau din timp de reduceri.

De Ziua Abonatului, TIMPUL a pregătit mai multe surprize cititorilor săi. Cotidianul nostru a oferit o reducere de 30%, astfel că abonații TIMPULUI să se poată bucura de cel mai mic preț la abonamente. Mai mult decât atât, cei care s-au abonat la TIMPUL pentru cel puțin șase luni vor participa la un concurs, marele premiu fiind o vacanță de vis pentru două persoane la Roma, Veneția, București ori Istanbul. Pentru a participa la concurs abonații trebuie să expedieze pe adresa redacției talonul de abonare.

Astfel, lângă standul ziarului TIMPUL am întâlnit-o pe Nadejda Bujoreanu, o cititoare fidelă a ziarului nostru, care a venit special pentru ca să se aboneze. „Când citești parcă ești mai dornic de viață, afli noutățile din cultură, din toate domenii. Mie toate celea îmi place la ziarul TIMPUL, citesc cu interes fiecare pagină, începând cu editorialele domnului Tănase și finisând cu mica publicitate. Citesc tot despre ce scrieți, ce faceți și cum luptați pentru dreptate și libertate. O recomandare aș avea doar, ca în ziar să aveți o rubrică a unui jurist care să explice anumite lucruri pe care lumea nu le cunoaște”, ne-a spus cititoarea.

Iar bibliotecară Zinaida Jitaru, care avea în mână câteva taloane de abonare, spune că și-a făcut abonament pentru ea, dat și pentru școala unde activează. „Sunt obișnuită de ani de zile să răsfoiesc ziarele. Le citesc pentru că astfel țin minte mai bine decât dacă privesc televizorul. Ador să citesc, și iubesc TIMPUL pentru că îmi place cum gândește editorialistul Constantin Tănase, iar reportajele și materialele publicate aici sunt foarte bune. De ani de zile îl abonez, și știu că este un ziar serios, nu este un tabloid, și abordează echilibrat subiectele„, spune abonata.

Începând cu anul 2003, de Ziua Abonatului, circa 150 de ediţii periodice îşi invită cititorii la oficiile poştale pentru a-şi perfecta abonamente. Ziua Abonatului este un eveniment organizat anual de către „Poşta Moldovei” în colaborare cu instituţiile de presă din RM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *