Ultima oră

Decizie de ultimă oră a familiei Schumacher. Ce a hotărât soţia lui, Corinna

Un Enzo Ferrari aflat în posesia lui Michael Schumacher a fost scos la vânzare. Decizia a fost luată de soţia fostului mare campion, Corinna.

Cu doar 8363 de kilometri la bord, maşina era una dintre favoritele germanului, astfel că decizia soţiei de a o vinde a surprins presa din vest. Bolidul are caracterisitic unice, numele lui Michael fiind scos în relief pe scaune şi pragurile uşilor.

Maşina i-a fost livrată lui Schumacher de către Garage Zenith din Geneva. Preţul cerut nu a fost dezvăluit, dar e de aşteptat ca acesta să depăşească 1 milion de dolari.

Nicio îmbunătăţire
Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un veritabil mister pentru întreaga lume. Prin vocea managerului Sabine Kehm, soţia şi copiii lui Michael Schumacher au declarat că apreciază faptul că fanii au fost înţelegători în toată această perioada, adică să primească foarte puţine date oficiale despre fostul sportiv. Interesul pentru situația fostului pilot de Formula 1 rămâne unul ridicat, iar un renumit doctor a încercat să explice ce se întâmplă în aceste momente cu Schumacher.

"Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră" a precizat profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in descifrarea starii comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be și preluat de ziare.com.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, in finalșul anunlui 2013, iar multe luni a fost în comă.

După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *