DECLARAȚII ȘOCANTE: Există o înregistrare video, care surprinde transmiterea unei genți cu bani de către Vlad Filat către Igor Dodon (26 septembrie 2013)

publicat în Politică pe 26 Septembrie 2019, 08:36

Deputatul din partea Partidului Comuniștilor, Alexandru Petkov a declarat că există o înregistrare video, care surprinde faptul transmiterii unei genți cu bani de către liderul PLDM Vlad Filat către Igor Dodon, în calitate de mită pentru retragerea sa din Partidul Comuniștilor. Petkov a scris despre aceasta în rețeaua socială, transmite pan.md.

Petkov mai scrie și despre un alt video, unde ex- prim-ministrul, "se distrează cu o frumoasă reprezentantă a sexului frumos din străinătate" și îi propune lui Vlad Filat să încerce să combată acest "fapt". Cu toate acestea, Petkov nu a prezentat nicio dovadă a existenței acestei înregistrări video.

Comentînd declarația comunistului, liderul Partidului Socialist, Igor Dodon, a scris că Petkov trebuie să fie examinat de un psihiatru:

- Îl rog pe consilierul psihiatru Mihai Ghimpu să se ocupe urgent de alt pacient politic - Alexandru Petkov și de tovarășii săi - "revoluționarii". De asemenea, rog Procuratura Generală să facă claritate în acele insulte și insinuări, pe care le răspîndește comunistul Petkov. Solicit ca procuratura să găsească și să prezinte publicului acest "film " și să aplice sancțiuni în cazul în care se va confirma ( și acest lucru se va confirma) că speculațiile lui Petkov sînt un produs al imaginației sale bolnave ( sau penale ) - a scris Dodon pe Facebook.
 
ARHIVĂ
26.09.2013