Tendințe

Declaraţie de dragoste pentru casa ta

Atunci când vei lua cina, aranjează masa ca într-o zi de sărbătoare. Asortarea roşului cu albul este o mişcare clasică, ce îţi garantează un decor stilat. O faţă de masă simplă, de culoare albă, îţi va pune în valoare farfuriile colorate sau şerveţelele cu diferite desene haioase. Şi nu uita de flori – alege-le pe cele care-ţi plac, chiar dacă nu sunt roşii şi nici trandafiri.

Poţi fi foarte fantezistă în decor, dar ai grijă să nu exagerezi. Cumpără câteva coşuleţe de diferite forme şi dimensiuni şi umple-le cu bomboane de ciocolată sau marmeladă. Poţi să împrăştii pe masă câteva inimi din hârtie colorată sau petale de flori. Pe masa din sufragerie ar fi binevenite două lumânări mari care ar lumina camera, iar pe lângă acestea – adaugă lumânări mici care să plutească pe apă. În cazul în care ai în cameră un tablou sau mai multe, ascunde-le. Le poţi înlocui cu tablouri, poze sau imagini din reviste cu locurile tale preferate, cu păsări sau flori.

Dacă de Crăciun ai folosit un brad artificial, îl poţi scoate din debara şi decora cu luminiţe albe şi roze, cu pozele tale din vacanţe, cu persoanele dragi, cu flori de diferite forme sau, de ce nu?, cu propriile bijuterii. Ţine-l până în ziua de Dragobete. Nu uita nici de dormitor – în locul cearşafurilor de fiecare zi, alege un set într-o nuanţă veselă, precum verde-crud, fuchsia sau turcoaz. De altfel, poţi opta şi pentru câteva perne mici, de diferite dimensiuni şi culori.

(S. U.)
 
Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *