Actualitate

Delicatesă pe masa moldovenilor – otravă în realitate. Alimentul costă foarte scump

Un ecologist norvegian consideră că acest tip de somon este îmbibat cu otrăvuri, scrie A1.ro.

Muncitorii de la crescătorii toarnă în apă un pesticid puternic cu efecte neurotoxice:

„Ei înșiși trebuie să poarte măști și costume de protecție, ca să nu fie afectaţi de substanțele chimice destinate curăţării rezervoarelor de apă de paraziți. Astfel, somonul se îmbibă cu aceste produse chimice, ceea ce ar putea ameninţa sănătatea consumatorului.

Somonul norvegian este cel mai toxic aliment din lume, şi asta în condiţiile în care industria pescuitului ocupă al doilea loc după venituri în Norvegia”, relatează Kurth. 

Sursa: antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *