Actualitate

Demnitarii si-au facut publice averile

Comisia centrala de control a declaratiilor pe venit si proprietate a facut publice declaratiile pentru anul trecut. Presedintele Vladimir Voronin, lider al Partidului Comunistilor, a declarat ca detine actiuni de peste sase milioane de lei intr-o banca, un apartament pe str. Serghei Lazo, o casa cu constructii aferente in Corjova, Dubasari, doua loturi de livada si o casa la Parata, Dubasari, si un garaj.

Liderul Aliantei „Moldova Noastra”, Serafim Urecheanu, are un apartament, o vila cu teren, un garaj si o motocicleta BMW. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat un apartament si doua autoturisme (Mercedes si Volkswagen). Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a declarat trei automobile (BMW, Toyota, Niva) si o casa in Chisinau. Ex-premierul Dumitru Braghis, lider al Partidului Social-Democrat, a declarat o casa la Chisinau, o vila si un lot la Parata, Dubasari, precum si trei automobile (Hunday, Skoda si Vaz).

Dumitru Diacov, lider al Partidului Democrat, a declarat ca detine o casa cu teren in capitala, un apartament la Moscova, doua spatii pentru oficiu, un BMW, precum si ziarul „Novoe Vremea”. Ex-premierul Vasile Tarlev, lider al Uniunii Centriste din Moldova, a declarat o casa in Chisinau, o vila la Hrusova, Criuleni, patru loturi (2,8 mii metri patrati), un automobil si peste trei mii de actiuni la „Bucuria” SA.

Vicespeakerul Iurie Rosca, lider al Partidului Popular Crestin-Democrat, a inclus in declaratia sa o casa cu teren, un garaj si un sarai, 100% din actiunile ziarului „Flux” si ale „AP Flux”, 70% din „Tipografia Prag 3” si 34% din ziarul „?ara”.

INFOTAG
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *