Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente

Tendințe 6 Iulie 2012, ora 10:39    Din editia print

Descifrează arta oglinzilor

Marime Font

 
 
 

Dacă vrei să montezi o oglindă, trebuie să iei în calcul că ea trebuie să reflecte ceva ce merită să fie reflectat. 

Poziţionată în faţa unei ferestre, va prelua imaginea peisajului de afară şi va crea iluzia unei noi ferestre. Un element arhitectural de valoare merită să fie reflectat într-o oglindă şi va da echilibru unei încăperi.În baie. Deasupra chiuvetei este locul cel mai uzual de amplasare folosit. Dacă ai mai mult spaţiu, prinde o oglindă de un braţ extensibil, astfel încât să îţi poţi vedea cu uşurinţă spatele. În cazul unei băi foarte mici, optează pentru o oglindă montată deasupra căzii. Te va ajuta să creezi iluzia unei încăperi mai mari.

În dormitor alege o oglindă în care să te poţi vedea din cap până în picioare. Dacă nu ai destul spaţiu, poţi să o atârni de uşă sau o poţi lipi în interiorul şifonierului, tot pe uşă.

Deasupra biroului. Dacă biroul tău este cu faţa la perete, poţi să iei în considerare instalarea unei oglinzi deasupra sa. Astfel, camera va părea mai spaţioasă şi vei avea o idee asupra a ceea ce se întâmplă în spatele tău.

În camera copiilor, dacă vei amplasa oglinda deasupra pătuţului bebeluşului, acesta se va putea oglindi în ea, iar dacă vei opta pentru locul de deasupra mesei pe care îl schimbi îl vei ţine ocupat atâta timp cât îl îmbraci. Pentru un copil un pic mai mare trebuie să iei în calcul faptul ca oglinda să fie la înălţimea sa, astfel încât să se poată vedea.

Un hol îngust şi întunecos poate să pară mult mai spaţios, dacă amplasezi strategic o oglindă care să reflecte puţina lumină disponibilă. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul