Tendințe

Descifrează arta oglinzilor

Poziţionată în faţa unei ferestre, va prelua imaginea peisajului de afară şi va crea iluzia unei noi ferestre. Un element arhitectural de valoare merită să fie reflectat într-o oglindă şi va da echilibru unei încăperi.

În baie. Deasupra chiuvetei este locul cel mai uzual de amplasare folosit. Dacă ai mai mult spaţiu, prinde o oglindă de un braţ extensibil, astfel încât să îţi poţi vedea cu uşurinţă spatele. În cazul unei băi foarte mici, optează pentru o oglindă montată deasupra căzii. Te va ajuta să creezi iluzia unei încăperi mai mari.

În dormitor alege o oglindă în care să te poţi vedea din cap până în picioare. Dacă nu ai destul spaţiu, poţi să o atârni de uşă sau o poţi lipi în interiorul şifonierului, tot pe uşă.

Deasupra biroului. Dacă biroul tău este cu faţa la perete, poţi să iei în considerare instalarea unei oglinzi deasupra sa. Astfel, camera va părea mai spaţioasă şi vei avea o idee asupra a ceea ce se întâmplă în spatele tău.

În camera copiilor, dacă vei amplasa oglinda deasupra pătuţului bebeluşului, acesta se va putea oglindi în ea, iar dacă vei opta pentru locul de deasupra mesei pe care îl schimbi îl vei ţine ocupat atâta timp cât îl îmbraci. Pentru un copil un pic mai mare trebuie să iei în calcul faptul ca oglinda să fie la înălţimea sa, astfel încât să se poată vedea.

Un hol îngust şi întunecos poate să pară mult mai spaţios, dacă amplasezi strategic o oglindă care să reflecte puţina lumină disponibilă. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *