Tendințe

Descoperă „animalul” din tine

Combinaţia cea mai des întâlnită pe podium e cea cu pantaloni din piele, dar trenciul cu imprimeu animal poate fi purtat cu orice tip de pantaloni, chiar şi scurţi, precum şi cu fuste sau rochii. Un look misterios poţi crea strângând bine trenciul în talie şi asortându-l cu pălărie şi ochelari de soare. Referitor la jachete, acestea vin în orice nuanţe şi forme – de la modele elegante cu tăieturi moderne până la stilul sport sau punk, geci cu fermoare şi capse.

Imprimeul print poate fi combinat cu orice nuanţă – culori specifice toamnei (kaki şi maro) sau la o ţinută complet neagră. Mergând pe ideea de contrast, poţi combina sacoul din piele întoarsă cu rochii subţiri, scurte şi vaporoase.

Blana cu imprimeu animal poate fi purtată cu haine care să nu se vadă pe dedesubt sau combinată cu fuste din material nu foarte gros. Drept accesorii la o asemenea blană poţi alege o pălărie în stil cowboy, ochelarii aviator şi rujul roşu-intens. Costumul „animalic” arată cel mai bine în combinaţie cu accesorii din piele (mănuşi, curele), bijuterii aurii sau căciuli din blană.

Imprimeul leopard e destul de elegant cât să fie folosit la rochiile de seară, e modern şi practic pentru a crea ţinute casual pe care le poţi purta oriunde – la birou, ieşiri cu prietenii în club – şi arată bine şi pe rochiile tip cocktail.

Dacă nu eşti îndeajuns de curajoasă pentru a opta pentru o ţinută complet animalică, alege o pereche de pantofi sau cizme cu dungi „de tigru”. O geantă cu imprimeu de leopard, tigru sau zebră e tot ce-ţi trebuie pentru a da culoare şi dinamism unei ţinute monocrome. Totodată, pe acest timp rece, poţi alege fulare, eşarfe, şepci sau o căciuliţă amuzantă cu urechi de leopard.

Pentru recapitulare, când alegi o ţinută cu imprimeu „sălbatic”, ţine cont de:
● jachetele cu imprimeu se potrivesc perfect cu piesele împletite sau viu colorate;
● dacă combini diferite imprimeuri de animale, vei obţine o ţinută structurată;
● o rochie cu imprimeu de leopard revine în atenţia designerilor la fiecare câteva sezoane, prin urmare este o piesă în care trebuie să investeşti;
● paltoanele cu imprimeu sunt pentru cele cărora le place aventura.

Sursa: Timpul Suplimentul "Femeia"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *