Descoperire șocantă: Polițiștii au găsit un adevărat arsenal în casa atacatorului din Las Vegas. Un nou bilanț teribil al victimelor atentatului

publicat în Actualitate pe 3 Octombrie 2017, 08:45

Poliţia a descoperit arme de foc, explozivi şi mii de gloanţe la domiciliul trăgătorului din Las Vegas, Stephen Paddock, care a comis cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite, a anunţat luni poliţia, scrie AFP.

Bilanţul s-a înrăutăţit la 59 de morţi şi 527 de răniţi, a precizat şeriful oraşului Las Vegas, Joseph Lombardo, într-o conferinţă de presă. 

În locuinţa lui Stephen Paddock, în localitatea Mesquite situată la 120 de kilometri de Las Vegas, anchetatorii au găsit "peste 18 arme de foc, explozivi şi mai multe mii de gloanţe, precum şi aparate electronice pe care le studiem în prezent", a declarat el, conform Agerpres.

Luni, gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas, precizând că autorul se convertise la islam în urmă cu câteva luni.

Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de armă din camera sa de hotel, aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulţimi de peste 22.000 de persoane prezente la un concert.

Agerpres