Detalii HORROR despre omorul de la Botanica. Mâinile tinerei erau într-o pungă / VIDEO

publicat în Actualitate pe 12 Iulie 2019, 09:09

Dispărută acum două zile, a fost găsită moartă într-un microbuz. O femeie de 32 de ani, din Chişinău, a fost ucisă, iar cadavrul - lăsat pe bancheta din spate a unităţii de transport. Nu se ştie unde a avut loc omorul, cert este faptul că, totul a ieşit la iveală aseară, în jurul orei 21:00 Un trecător a observat microbuzul parcat lângă un bloc de locuit, cel mai probabil, i s-a părut suspect, motiv pentru care a sunat la Inspectoratului de poliţie Botanica.

La faţa locului a ajuns grupul operativ, criminaliştii şi medicul legist.

Uşa automobilului era încuiată, iar odată deschisă, oamenii legii aveau să descopere trupul neînsufleţit al victimei.

Primele investigaţii au arătat că pe corpul femeii existau urme de moarte violentă. Se presupune că aceasta a decedat fiind sugrumată.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit însă, să suprindă secvenţe în care se poate observa cum ambele mâini sunt în pungi, legate cu bandă adezivă. Cel mai probabil, atacatorul ar fi încercat astfel să evite să lase amprente, aşa cum ar fi putut fi zgâriat de victimă.

Oamenii legii au refuzat să comenteze aceste imagini.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală acolo unde urmează să se stabilească data exactă a decesului şi dacă au fost şi alte leziuni pe corp.

Femeia avea la întreţinere doi copii minori. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor, dar, deocamdată, nu există niciun cerc de suspecţi. De asemenea, nu se cunoaşte nici motivul crimei. Victima nu ar fi avut afaceri şi nu ar fi fost implicată în activităţi criminale, scrie canal3.md