Astăzi 25 Aprilie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 09:08
Abonamente

Actualitate 20 Noiembrie 2017, ora 18:32

Detalii NĂUCITOARE în cazul omorului de la Telenești. Principalul suspect l-a scăpat în fântână pe băiețelul de 6 ani în timp ce-i spăla rana

Marime Font

a

 
 
 

Detalii noi în cazul băiețelului de 6 ani dat dispărut și găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Telenești. Potrivit poliției, în timpul audierilor, principalul suspect, un adolescent de 14 ani, a spus cum s-ar fi întâmplat totul, scrie protv.md.

În timpul audierilor, adolescentul le-a povestit că, sâmbătă la amiază, el împreună cu băiețelul de 6 ani se jucau în casă. La un moment dat, victima ar fi dat de un seif și ar fi scos de acolo o armă. Adolescentul spune că în momentul în care a văzut că acesta se juca cu arma, ar fi încercat să i-o ia din mâini, iar aceasta s-ar fi descărcat și l-ar fi rănit pe băiat la umăr.

Imediat, după cele întâmplate, adolescentul susține că l-a luat în brațe pe băiețel și l-a dus la fântâna din fața casei pentru a-l spăla pe față. Ajunși acolo, în timp ce cu o mână îl ține pe copil, iar cu a doua încerca să scoată apa din fântână, l-ar fi scăpat în gol.Rezultatele necropsiei arată că micuțul s-a stins în urma unei hemoragii puternice provocată de împușcătură.

Adolescentul de 14 ani și tatăl acestuia au fost reținuți pentru 72 de ore. Adolescentul urmează să fie cercetat pentru omor din imprudență, iar tatăl acestuia este învinuit pentru păstrarea neglijentă a armei de foc și a munițiilor.

Băiețelul de 6 ani, care a dispărut sâmbătă, a fost găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din Telenești. Potrivit poliției el a fost împușcat și aruncat acolo.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 25 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăria la bătaie

Scriam, cu două săptămâni în urmă, că nu știu ce vor vota locuitorii Chișinăului. Cele mai vehiculate nume nu sunt de mare încredere, pe de o parte, pe de alta, avem de-a face cu o bătălie între partide.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 25 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

Quo vadis, Siria?

Criza din Siria nu mai este demult doar o criză regională a Orientului Mijlociu, ci una globală, care poate afecta securitatea internațională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

Nopțile Moldovei suverane

(Pastel politic, compus din mai multe părți despărțite noaptea de Găinușa cerească).

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

„Un leu pentru Mitea”

Am intrat în iarnă și, de aici înainte, cât mai este până la primăvară?  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Luna mai - primăvara literaturii

Luna mai e în fiecare an o lună a marilor festivaluri literare. În București are loc a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie, unde nu au lipsit și nu vor lipsi poeții basarabeni, mulțumită Muzeului Național al Literaturii Române și celorlalți organizatori. Festivaluri vor fi...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Când ne vom u(r)ni?

Discursurile despre unire sunt atât de multe și de diferite încât, dacă s-ar aduna textele scrise, am bate folclorul despre strigoi și vrăjitoare. Vorbim de reunire ca de ceva despre care bănuim că este, dar nu știm cum arată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Găștile urii

Postam cu câțiva ani în urmă câteva gânduri pe o rețea de socializare. Revenind acum la notele de atunci, m-am gândit să le reiau și să le dezvolt, ca să înțelegem că lucrurile sunt întotdeauna mai complexe decât par la o primă vedere. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de George Simion

Cum evităm înfrângerea la primăria Chișinăului pe modelul Maia Sandu?

Cartoful fierbinte al alegerilor pentru Primăria Chișinău a fost ca o grenadă dată în spațiul închis pentru majoritatea forțelor politice din R. Moldova. Și nu doar politice… Nici noi, unioniștii, nu aveam nevoie de aceste alegeri acum, în Anul Centenarului. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăvara primarilor

E trist sau vesel să ne pregătim de Paști în plină campanie electorală?

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Ferdinand – o poveste cu o singură pată

„Ferdinand” e o poveste perfectă pentru sărbătorile care se apropie. Fiind vorba de un film de animație 3D, din 2017, e recomandabil, în primul rând, copiilor. Animația, în regia lui Carlos Saldanha, a fost realizată după o carte pentru copii „Povestea lui Ferdinand”,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

SUA vs. Rusia: Resetarea relațiilor sau escaladarea tensiunilor globale

Oficialii de la Moscova și Washington au confirmat în această săptămână, înainte de Paște, invitația președintelui SUA, Donald Trump, de a se întâlni la Casa Albă cu omologul său rus, Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Darul și dăruitorul

Iepurașul mi se pare că e o invenție stranie de Paști, dar care bucură foarte mult copiii. Deci, nu mă amestec să pun la zid iepurașul, pe care și nepotul meu îl caută prin grădină.

() Citeşte tot articolul

 

 Cele mai citite articole Timpul.md