Actualitate

Dezvăluire-BOMBĂ! Momentul-CHEIE ales pentru arestarea Elenei Udrea – Cine a DICTAT?

Mai mult, ea și-a permis chiar să realizeze un pictorial, pentru o revistă din România, astfel că nimic nu părea să anunțe că va ajunge în spatele gratiilor.Odată cu arestarea fostului deputat, în presa din țara noastră au apărut o serie de ipoteze privitoare la reținerea sa. Unele voci au spus că Udrea a fost reținută pentru a se crea tam-tam, iar Coaliția PSD-ALDE putea trece, fără probleme, Legile justiției, altele au susținut că a fost nevoie de un scandal pentru a se aproba tacit Legea off-shore, sursele Bugetul.ro au precizat că ar fi vorba bani, ce ar trebui să fie dați într-o parte sau în alta, adică de o taxă de protecție, după cum dezvăluiam AICI.

Adevărata bombă a fost eliberată, însă, de jurnalistul Cătălin Tache. Acesta a dezvăluit că arestarea Elenei Udrea este o operațiune sută la sută a Statelor Unite ale Americii – mai exact a FBI – și că scopul acesteia este ca fostul deputat român să-l „sifoneze” pe Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA în România și conducător al Fondului „Proprietatea”.

Noi informații despre presiuni făcute de FBI asupra Elenei Udrea au apărut în spațiul public miercuri. Conform acestora, agenții federali ar fi descins în celula fostei „Blonde de la Cotroceni”.

Scopul percheziției? FBI ar încerca să afle unde sunt cei 200 de milioane de dolari care ar fi ajuns în România din fonduri operative ale CIA pentru diferite operațiuni SIE, mai exact pentru finanțarea lor, sumă care ar fi dispărut brusc.

Așadar, scenariul unei eventuale colaborări între Udrea și FBI pare să prindă contur, chiar dacă apărătorul din Costa Rica al fostului deputat român a negat acest lucru.

Moment-cheie ales pentru arestarea fostului ministru al Turismului
Mai mult, dacă arestarea Elenei Udrea a fost comandată, cei care au pus la cale acest plan au avut și prilejul perfect. Momentul-cheie a fost dezvăluit chiar de prietena doamnei Udrea, Alina Bica, fostă șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în fața magistraților de la Curtea Supremă din Costa Rica.

Fosta șefă DIICOT a afirmat că ea poate suporta condițiile din închisoare, însă a cerut clemență pentru Udrea, pentru că este foarte afectată de despărțirea de fiica sa și nu mai poate sta departe de fetiță. Amintim că la 20 septembrie Elena Udrea a născut o fetiță, pe Eva Maria, iar la nici două săptămâni, la 3 octombrie, a fost arestată.

E tot mai clar că persoanele care au comandat reținerea Elenei Udrea au așteptat ca ea să nască, pentru a o strânge cu ușa. Oare nu ăsta era momentul perfect pentru a o aresta și a o face să vorbească?

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *