Media

Dictatorii lumii stau pe Twitter

În Siria, președintele Bashar al-Assad a blocat folosirea Twitter-ului, însă asta nu înseamna că el și soția sa nu folosesc serviciul de microblogging pentru a-i supraveghea pe ceilalți.

Asma al-Assad, soția liderului sirian, a cerut Twitter închiderea a 11 conturi care parodiau imaginea președintelui. A reușit suspendarea a 10 dintre ele, potrivit PC Magazine.

Președintele venezuelean Hugo Chavez are peste 3 milioane de followeri. Aceștia primesc mulțumiri din partea liderului, iar unii mai norocoși chiar și premii (follower-ul cu numarul 3.000.000 a primit o casă nouă). În urmă cu doi ani, Chavez spunea că Twitter-ul este un instrument al terorii.

Președintele Ceceniei, Ramzan Kadyrov, este cunoscut ca un dictator militar, ce ignoră drepturile omului și adoră cultul propriei personalități. De curând, este cunoscut ca unul dintre dictatorii Twitter-ului. Contul sau,@RKadyrov, are doar 13.000 de followeri.

Fidel Castro nu mai este președintele Cubei, însă rămâne să fie figura cea mai cunoscută. Deși dictatorul cubanez, acum în vârstă de 86 de ani, nu a mai fost văzut în public de aproape un an, trimite link-uri și idei despre guvern și yoga pe contul @reflexionfidel.

Kim Jong Un nu scrie personal pe contul @uriminzok, de acest lucru ocupându-se guvernul Coreei de Nord. 

Sursa: finantistii.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *