Sănătate

Dietă cu mango, super-fructul care previne obezitatea

Mango este inamicul numărul 1 al grăsimii şi previne boli precum diabetul zaharat de tip 2 sau obezitatea. Acest fruct conţine un antioxidant puternic numit inviginia gabonensis, o substanţă care se lupta cu grăsimea şi face că arderile să fie mai rapide.

În plus, acest fruct reduce colesterolul rău din sânge şi revitalizează celulele. Este unul din fructele care hrăneşte cel mai bine pielea şi ţesuturile sale şi lupta cu retenţia de apă. De asemenea, este inamicul numărul unu al diabetului dintre toate fructele exotice, datorită fibrelor pe care le conţine.

În ce constă dietă cu mango

Tot ce trebuie să faci când ţii o cură cu mango este să mănânci… mango! Cură de slăbire te ajută să dai jos până la 6 kilograme în 14 zile. Toată hrană ta trebuie să se bazeze pe acest super-fruct care arde grăsimile cu o viteză de nebănuit. Poţi consumă până la 600 de grame de mango sub orice formă vrei.

De asemenea, în zilele când simţi că vrei să mănânci şi altceva şi te-ai scârbit de mango, introdu pieptul de pui sau peştele la masă de seară. Mango face casă bună şi cu orezul fiert sau cu paştele făinoase, însă nu trebuie să exagerezi consumând prea multe spaghete sau macaroane (carbohidraţii, bată-i vină!).

În zilele de sâmbătă şi duminică poţi opta pentru un deşert pe care să îl poţi combină cu mango. O îngheţată de vanilie cu bucăţi de mango sau un shake de banane şi căpşuni cu mango sunt cele mai delicioase idei pe care le poţi pune în practică pentru a-ţi îndulci ziua.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *