Frumusețe

Dietă cu seminţe de in

Dietă cu seminţe de in este potrivită pentru toate persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Această te ajută să slăbeşti armonios şi să reduci aspectul neplăcut al celulitei. Este indicat să apelezi şi la antrenamentele fizice pentru a obţine cele mai bune rezultate. Este o dietă uşor de urmat, deloc costisitoare şi foarte rapidă.

Seminţele de in sunt cunoscute pentru numeroasele lor proprietăţi benefice, reprezentând una dintre cele mai bune surse de aici graşi omega 3. De asemenea aceste conţin fibre, proteine, magneziu, fier, potasiu, fosfor, seleniu şi vitamina B1. Grăsimile sănătoase sunt perfecte pentru persoanele care ţin cură de slăbire, deoarece scad nivelul colesterolului LDL şi reduc inflamațiile din organism. Un organism inflamat atrage kilogramele în plus şi funcţionează foarte greu.

Datorită conţinutului bogat în fibre seminţele de în îndepărtează toxinele din organism şi îmbunătăţesc digestia. Totodată acestea stimulează arderile, reduc apetitul şi au efect de detoxifiere. Uite în ce constă dietă cu seminţe de in!

Într-un vas curat pune 3 linguri de seminţe de in şi toarnă peste ele un litru de apă fiartă. Lasă compoziţia să stea peste noapte şi dimineaţă strecoar-o. Consumă lichidul obţinut pe toată durata zilei, de 3-4 ori. Această băutură trebuie preparată în fiecare seară, pentru că tu să te bucuri de toţi nutrienţii pe care ţi-i oferă. Poţi adaugă seminţe de in şi la mesele de peste zi, însă în cantitate mică. Ţine această dietă timp de 10 zile, apoi fă 10 zile pauză. Repetă până când obţii rezultatele pe care le doreşti.

Dietă cu seminţe de in nu este indicată persoanelor cu insuficientă hepatică, celor care au probleme cu rinichii sau boli cronice şi trebuie urmată doar cu acordul medicului. Nu uită să te hidratezi bine şi să faci sport! O alimentaţie echilibrată este de asemenea foarte importantă.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *