Actualitate

Din cauza a două paragrafe suspecte de a intimida martorii, Procuratura verifică dacă Filat este autorul real al mesajului de pe Facebook

„Ca urmare a solicitărilor venite din partea presei, de a comenta postările pe care terţe persoane le pun în numele inculpatului Vladimir Filat pe reţelele de socializare, Procuratura Anticorupţie anunță că nu va face comentarii legate de conţinutul textului, se efectuează însă verificări pentru a se stabili dacă inculpatul este într-adevăr autorul real al mesajului, având în vedere că în el se conţin două paragrafe suspecte de a conţine elemente de intimidare la adresa unor martori ce urmează să fie audiaţi în perioada imediat următoare în dosarul inculpatului Vladimir Filat. Verificările urmează să stabilească dacă a fost încălcat regimul de arest preventiv”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Anticorupție.

Reamintim că pe contul de Facebook a lui Vlad Filat a fost publicată o declarație din numele acestuia în care Filat vorbește despre regretele menționate și de avocatul Igor Popa la emisiunea Politica, iar paragrafele despre care vorbesc procurorii sunt, cel mai probabil, cele de la finalul textului. “Să sperii pe cineva cu puşcăria, care este în puşcărie, trebuie să fii cel puţin naiv, dacă nu prost. Dacă pentru mine, această enormă încercare reprezintă prezentul, pentru ei este viitorul”, este unul din paragrafele din mesajul de pe Facebook.
 
Sursa: evenimentul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *