Bună Dimineața

Din cauza vecinului rău-platnic, eu trebuie să stau în frig

Pentru că au mai rămas două săptămâni până va începe iarna calendaristică, capitala a fost conectată la energia termică, însă nu toate blocurile, doar cele care au mai puține datorii. În blocul în care stau cu chirie, mai mult de jumătate din locatari au restanțe la „Termocom”. Din acest motiv, încă, rămân în frig din cauza vecinei care mi-a zis că mai bine se încălzește cu o sticlă de votcă, decât să achite factura la energia termică. 

Bine fraților, dar o sticlă de votcă se poate bea și în 10 minute, dar pe urmă nu-ți îngheață mâna ținând paharul cu rachiu? De fapt, marea problemă eu cred că nu este în oameni, dar în modul de activare și gândire a celor de la „Termocom”. Cum naiba, în țările vecine fiecare consumator este responsabil de plățile sale, dar la noi, dacă vecinul nu plătește, e mai cald afară decât în casă. Cred că aceștia se ghidează de proverbul: pentru o oaie suferă toată turma. 

Fraților, asta nu mai ține. Ori semnați contract cu fiecare proprietar de apartament, ori lăsați să vină niște investitori străini care ar face munca așa cum trebuie, ca eu să am căldură în calorifere, iar vecinii care mai bine o trag la măsea decât să plătească facturile să umble încotoșmănați în 10 sumane ca Moș Gerilă.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *