Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:14
Abonamente

Soroca 27 Mai 2010, ora 09:55    Din editia print

Din dragoste: sinucigaşă la 18 ani

Marime Font

Foto: flickr.com
 
 
 

O fată de 18 ani din Cosăuţi, Soroca, s-a aruncat de la balconul unui bloc de locuit. Fata era în vizită la o cunoscută, unde a rămas să înnopteze, iar dimineaţă, pe la ora opt, s-a aruncat de la etajul cinci. Ca prin minune însă, ea a rămas în viaţă - a căzut întâi pe un parapet, apoi pe scări. Potrivit lui Valeriu Petrovici, medic traumatolog la Spitalul raional Soroca, viaţa tinerei nu este în pericol, dar cu siguranţă vor urma un şir de complicaţii ce vor conduce la diminuarea calităţii vieţii fetei, deoarece ea a suferit traumatisme extrem de complicate, care necesită implicarea specialiştilor din capitală. Adolescenta a şi fost transportată la o clinică din Chişinău.

Profesorii de la Şcoala profesională din Soroca, unde tânăra îşi făcea studiile, încearcă să afle motivele pentru care tânăra ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor. Directorul instituţiei, Grigore Chiroşca, spune că în cei 24 de ani de muncă pentru prima dată i s-a întâmplat ca o studentă să-şi dorească moartea. „Este un copil obişnuit, de la care nu am aşteptat un asemenea gest, mai cu seamă că la şcoală nu a avut conflicte cu profesorii sau colegii”, precizează dl Chiroşca. Prin oraş se vorbeşte că fata a luat decizia de a se sinucide din cauza unei relaţii amoroase nereuşite. Cazul este cercetat de colaboratorii Comisariatului de poliţie Soroca.

Tatiana Zabulica, Soroca

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md