Actualitate

Directorul CIA susţine evaluări ce privesc implicarea Rusiei în alegerile americane din 2016

„Directorul susţine şi a susţinut din ianuarie 2017 programul: Evaluarea activităţilor şi a intenţiilor Rusiei în alegerie din SUA", a anunţat CIA, într-un comunicat privind remarcile preşedintelui. „Informaţiile privind amestecul Rusiei în alegeri nu s-au schimbat”, a precizat CIA, care a menţionat că nu va mai face niciun comentariu pe această temă.

 Preşedintele SUA Donald Trump a declarat sâmbătă că liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a întâlnit de trei ori cu ocazia participării la Summitul APEC, i-a transmis că Rusia nu s-a implicat în campania electorală prezidenţială din Statele Unite. Trump a susţinut că Putin se simte foarte jignit de aceste acuzaţii.

 Contactat de CNN, secretarul de presă al lui Putin a negat că acest subiect ar fi fost abordat. „A spus că nu s-a amestecat.

 L-am întrebat din nou”, le-a spus Trump jurnaliştilor aflaţi la bordul Air Force One, mergând de la Da Nang, unde a avut loc summitul, la Hanoi. „De câte ori mă vede, îmi spune: Nu am făcut asta", a afirmat Trump, adăugând: „Şi cred, chiar cred, că atunci când îmi spune asta, aşa e". „Cred că se simte foarte jignit", a mai afirmat preşedintele SUA, conform CNN.

Sursa: Adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *