Dmitri Rogozin va zbura spre Chișinău după ameliorarea condițiilor meteo

publicat în Actualitate pe 23 Decembrie 2016, 13:21

Avionul de pe cursa Moscova-Chișinău al companiei ruse Aeroflot, la bordul căruia se presupune că s-ar afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin, așteptat să participe la ceremonia de învestitură a noului președinte moldovean, nu a aterizat în Capitala Republicii Moldova din cauza condițiilor meteo nefavorabile caracterizate prin ceață densă.

Potrivit informației de pe site-ul aeroportului din Chișinău, airport.md, cursa SU 1846, ce urma să aterizeze la 10.55, a fost redirecționată spre Budapesta, în Ungaria.
Conform site-ului www.flightradar24.com, avionul companiei ruse Aeroflot a traversat spațiile aeriene românesc și ungar aterizând la Budapesta.
La ora 13.00 Dmitri Rogozin a scris pe contul său de twitter că avionul nu a putut ateriza la Chișinău din cauza ceții dense și după vreo 40 de minute de cercuri a fost redirecționat la Budapesta.
”Și totuși, în pofida sancțiunilor, eu am ajuns în UE”, mai scrie Dmitri Rogozin adăugând că după ameliorarea condițiilor meteo va zbura spre Chișinău pentru întâlnirea cu noul președinte Igor Dodon.

radiochisinau.md