Eveniment

Dobânda creditelor de la Victoriabank pleacă în vacanţă

Este momentul în care realizarea proiectelor personale trebuie să implice cât mai puţine griji legate de aspectul financiar. Victoriabank vine în întâmpinarea clienţilor, şi propune tuturor o ofertă de vară, special concepută pentru materializarea proiectelor mult dorite scutindu-i de griji financiare pentru toată vara.

În perioada estivală, orice persoană care solicită un “Credit Magic” de la Victoriabank, beneficiază de o rată avantajoasă a dobânzii de doar
11 % anual şi de dispensarea achitărilor lunare, începând cu luna iunie 2013 şi până în luna septembrie 2013.

„La fel ca şi anul trecut, lansând oferta estivală, ne propunem să fim cât mai receptivi vizavi de solicitările clienților noştri. Să le oferim posibilitatea de a simţi din plin gustul dorinţelor realizate. De aceea, atmosfera estivală din acest an va fi mai încinsă, dat fiind rata mică – de doar 11% şi, condiţiile avantajoase la care poate fi accesat Creditul Magic. Pentru Victoriabank, este important să ofere clienţilor soluţii la timp pentru ca ei să simtă sprijin şi încredere în orice acţiune iniţiată de Victoriabank, fiindcă toate acestea au mai întâi de toate, menirea de a asigura confortul şi de a satisface nevoile personale ale clienţilor noştri”, a menţionat Viorica Rozmeriţa, director Direcţia credite.

Creditul de consum „Credit Magic” este acordat pe un termen de până la 24 luni, în sumă de până la 30 000 lei. Se eliberează într-un termen scurt, fără gaj şi cu un pachet minim de documente.

Prima Bancă din Moldova Vă răsplăteşte fidelitatea şi încrederea acordată. Nu Vă preocupaţi de rambursarea plăţilor în timpul verii, realizaţi-vă visele!

Mai multe detalii despre promoţia de vară găsiţi pe site-ul Băncii. Pentru a solicita un „Credit Magic”, doritorii se pot adresa la orice filială Victoriabank.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *