Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente

Bună Dimineața 21 Iunie 2017, ora 09:15

Marime Font

Dodon – moderator la nunți

Președintele „tuturor”, Igor Dodon, a început a simți gustul puterii. Ajuns în funcția de șef al statului a decis că este un bun conducător și organizator. Pe parcursul campaniei electorale și la început de mandat Dodon se lăuda cu sutele de proteste organizate prin toată țara și cu puterea sa de a aduna și conduce mulțimi de oameni. 

 
 
 

Însă, în cele aproape șapte luni de mandat ne-a demonstrat cât de bun este, doar, la organizat festivaluri, conferințe de presă, unde distracția principală este jucatul cu focul. Iar vacanțe de mii de euro și deplasări oficiale sau mai puțin oficiale în Rusia au arătat că Dodon nu prea are succese în calitate de președinte al republicii.

Aceste lucruri l-au făcut pe Dodon să înțeleagă că mai are talente, nu doar cel de a fi păpușa Moscovei, dar și de a organiza evenimente.Recent, Dodon a participat, la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Căpșunelor și Mierii, din satul său natal și a comunicat că, începând cu anul viitor, evenimentul se va desfășura sub patronajul lui. Straniu că tocmai la a șasea ediție, Dodon a luat această decizie, până atunci probabil nu era suficient de pregătit pentru a patrona un festival atât de mare. Sau poate acum este mai oportun să faci astfel de declarați în satul tău natal. Și sunt sigură că îl va patrona, că de altfel la viitoarele alegeri în lista de realizări în afară de festivaluri nu va avea ce prezenta.

Dodon spune că oferă o mare atenție valorilor familiale și obiceiurilor tradiționale. Însdeosebi pentru acesta a organizat și „Festivalul Familiei”. Cu scopul de a demonstra că prin astfel de evenimente va consolida societate. Însă acest eveniment a fost unul de eșec divizând și mai mult țara.

Tendințele președintelui de a fi tot mai mult în centrul atenției și de a organiza mereu ceva mă duc cu gândul că în curând va ajunge să modereze nunți, cumătrii și evenimente mondene. Nu de alta, dar joaca de organizarea poate să îl facă un excelent moderator. Nici nu știm ce talent se pierde la Președinție.

P.S Dacă aveți nevoie de „tamada”, Igor Dodon, vă va face o seară de „foc”. Pentru mai multe detalii accesați site-ul președinției.

Un articol de: Irina Tabaranu Contactează autorul
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul