Politică

Dodon a discutat ieri cu Plahotniuc şi Filat

“Plahotniuc s-a apropiat de noi (în plenul Parlamentului) în timp ce discutam cu doamna Greceanâi politica fiscală. A fost straniu să văd că PD, care a venit cu abordări conceptuale faţă de politica fiscală, a votat acest document azi în Parlament. Şi l-am întrebat pe domnul Plahotniuc de ce au făcut-o”, a spus Dodon în cadrul emisiunii Fabrika, potrivit Publika.md.

“Şi cu Filat am vorbit azi. Mi-a spus că am criticat chiar mai dur decât comuniştii politica fiscală. I-am spus că eu cunosc mai bine acest domeniu”, a mai adăugat acesta.

Igor Dodon a precizat, însă, că nici cu Vlad Plahotniuc, nici cu Vlad Filat nu a discutat despre alegerea preşedintelui.

Astăzi, la ora 14, deputaţii vor încerca să aleagă, din nou, şeful statului. Teoretic, candidatul AIE pentru funcţia de preşedinte, Marian Lupu, are susţinerea a 58 de deputaţi. Astfel, cele trei voturi necesare ar putea veni de la deputaţii independenţi Mihai Godea, ex-deputaţii comunişti Igor Dodon, Zinaida Greceanâi, Veronica Abramciuc, sau de la fracţiunea PCRM.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *