Ultima oră

Dodon despre Shor: Am fost la nunta lui, dar asta nu înseamnă că trebuia să fure miliardul

Liderul PSRM invocă drept argumente rezultatele controalelor efectuate anul trecut. „Ne-au verificat de la fisc şi nu numai. Au fost nişte controale riguroase, care au stabilit că partidul nostru nu este finanţat din exterior. Noi activăm doar din donaţiile membrilor şi simpatizanţilor. Iar Ilan Shor susţine financiar PCRM. Am fost la nunta lui, dar asta nu înseamnă că trebuia să fure miliardul. Cât priveşte concertele pe care le-am organizat în campania electorală cu vedete din Rusia, aceştia au cântat gratuit, deoarece sunt prietenii mei. Puteţi să mergeţi mâine la Aeroport, unde îl voi întâlni pe bunul mei prieten Oleg Gazmanov, care va susţine un recital în satul Congaz, raionul Comrat, la invitaţia candidatului la funcţia de başcan, Irina Vlah”, a declarat fruntaşul socialiştilor.

Igor Dodon a mai spus că nu susţine financiar campania electorală a Irinei Vlah. „Irina Vlah nu este candidatul PSRM, noi doar o susţinem. Iar cheltuielile pe care le are în campanie sunt achitare din fondul ei electoral. Şi pe Gazmanov îl va plăti tot Irina Vlah din aceşti bani”, a adăugat Dodon.

În cadrul aceleaşi emisiuni, Igor Dodon a criticat iniţiativa deputatului democrat Vladimir Plahotniuc ce ţine de sistarea difuzării canalelor ruseşti de televiziune pe teritoriul Republicii Moldova. „Este o încălcare a dreptului la libera exprimare şi a dreptului cetăţenilor de a se informa din mai multe surse. Cetăţeanul poate şi singur să aleagă la care buletin de ştiri să se uite. Nu guvernarea trebuie să-mi spună mie ce trebuie şi ce nu trebuie să privesc la televizor”, a declarat liderul PSRM.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *