Actualitate

Dodon este fericit. Rogozin vine în R. Moldovasăptămâna viitoare. Vor vizita împreună teritoriul ocupat de armata rusă

După care, Igor Dodon a recunoscut că va merge cu viceministru rus la Bender, unde urmează să se întâlnâlnească cu Vadim Krasnoselski. 

„Am avut două întrevederi cu Krasnoselski: în ianuarie şi în martie. Cea de-a treia întrevedere va fi săptămâna viitoare la Bender. Voi merge împreună cu Rogozin. Urmează să le propunem soluţii pentru probleme, care nu au fost soluţionate de-a lungul anilor. Aceste probleme sunt legate de legătura telefonică, plăcuţele de înmatriculare pentru automobile şi recunoaşterea diplomelor de studii. Partenerii noştri din regiunea transnistreană au spus că sunt soluţii bune, dar deocamdată nu vor să le subsemneze”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni difuzate la RTR

Amitim că Dmitri Rogozin a anunţat că va veni în Republica Moldova sfidând autorităţile din Republica Moldova i-au interzis să aterizeze cu un avion militar la Chișinău sau la Tiraspol.

Ulterior, Rogozin a continuat să-și bată joc de autoritățile de la Chișinău și s-a întrebat retoric dacă să viziteze R. Moldova cu elicopterul sau motocicleta.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *